Kaderkya Bebeğim düştü doktor düşüğün başladığını söyledi halbuki daha dün kalp atışını duymuştum mahvoldum 😪çektiğim agrılara sancılaramı yanayım keşke tutunsaydıda her gün çekseydim ağrıları, travma yarattı bende çocuklara bakamıyorum tuhaf bi şekilde
MelikeBulut Kaderkya ahhh basın saolsun biliyorum çok çok zor geliyor şuan ama şöyle düşün sağlıklı değildi Rabb’im en kısa zamanda tekrar bı evlat nasip etsin sana asla isyan etme inan bana geçecek 🙏
babymom_8 Kaderkya başın sağ olsun canım benim Rabbım tez zamanda toparlanmanı nasip etsin inşallah canım
neanladinyurdagul Kaderkya canım Sana şefaatci olacak inşallah . 🙏🏻 ilk gebeliğin ise araştır genetik test yaptır . Benimde ilki düşüktü kanda pıhtılaşma çıktı . 3 ay korunma süresi verdi kürtaj olduğum için . 3.ayın sonunda hemen gebe kaldım . Sağlıklada doğurdum şimdi 4 yaşında 2.ye gebeyim . Yüreğini ferah tut. Tevekkül et bu acı kötü oluyor hele ilkse . Rabbim tekrarını yaşatmasın . 😌
Fik Başın sağolsun canım benim biliyorum çok zor bende yaşadım sabret ağlama üzülme Allah’tan gelen Allah’a gidecek 🙏🏻 yukarda bizi bekliyor meleklerimiz bize şefaatçi olmak için bekliyorlar bebek olarak kucağımıza alacağız biliyormusun üzülme canım bende üzüldüm yıprandım hamile kadın görmekten nefret eder oldum sana tavsiyem bol bol dua et rabbine ben her namaz sonu ağlayarak bir kere olsun rüyamda göreyim diye dua ediyordum ve nasip etti rabbim cesaretini toplardan 1-2 ay sonra yeniden hamile kalma şansın var düşükten sornaki bebekler çok ama çok güçlü oluyor ve çoook güzel dünyalar tatlısı bir bebek oluyor sabret Allah’ın elbet bir bildiği vardır demekki hayırlı zaman değilmiş emin ol en beklemediğin anda veriyor sana güzel müjdeyi hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah rabbim 💙🫂