simaymasalim Durumery kızımda da erkek istiyordum ama kız hissediyordum ben içimden erkek geçiyordu ama kesinlikle kız olacak diyordum😊
simaymasalim Durumery sevda değil öncelik sağlık tabi ama kız daha çok seviyorum ben tam bir kiz annesiyim sadece bu defa hislerim erkek diyor kızımı öğrenmeden önce erkek istememin sebebi benim abim yok hiç abi kavramını bilmiyorum onun için ilk erkek istemistim
mervesert0611 Durumery 106 ile öğrendim meğer geç yumurtlama olduğu için öyleymiş yoksa adetim 1 hafta geçmişti
Durumery simaymasalim yani sımdı 2. Erkek ıstemenız cok normal mesela benımde bır kızım var saglıklı hayırlı evlat olsun 2. Oglan olsun ısterım ama kızıma hamıleyken hıc cınsıyet secımım yoktu :) yanı kız olsun erkke olsun hıc dusunmedım o yuzden sordum sıze :)
Seyma-10 5,56 ile öğrendim sonra çok düşük diye emin olamadım iki gün sonra yaptırdım 48 çıkmıştı netleşmişti o şekilde
simaymasalim Sareee39 öğrendikten ne zaman sonra doktora gittiniz acaba benimde tam öyle şuan 49.9la 3 gün gecerek öğrendim geçen hafta perşembe günü pazar günü tekrar değerime baktırdım 189du yarın gidiyim doktora dedim zor randevu bulabildim