Durumery Kızımda 682 ıle ogrenmıstım :) 3 haftalıktı Sımdı 2.ye hamıleyım 2 gun oluyor ogrenelı bugun kan verdım 2855 cıktı :) Bu arada hala hamıle oldugumu ıdrak edebılmıs degılım :)
Deletedmom_103 Durumery ablam ikinci çocukmuş nasıl idrak edemedin 😂. Doğunca edersin artık 😂. 103le öğrendim şu an 12+5iz
White_fairy21 Durumery 1.64 dü kasık ağrısı diye gittim hamilelik diye değil ama o ay bekliyordum doktor hamile olma ihtimalin var ilaç veremem haftaya gel tekrar bakarım ve ilacı ona göre veririm demişti 😂😂😂
Bir_tirtilannesi Durumery ayyy hayırlısı olsun sağlıkla gelsin minnoş 🥰😇 245 ile öğrenmiştim bende regl 2 gün gecikti 3. Günü kan vermiştim şuan 36+3 deyiz güzel kızımla 🙏🏻🌸
Durumery Deletedmom_103 kız 29 yasında cıcegı burnunda bır ınsanım ne ablası :D ben ılkınde de 5. Ay ıdrak edebılmıstım :D
Durumery 1mucize oyyy benımde bır kuzummm var 3 yasında sımdıı ona bır kardes gelıyor, Rabbım saglık versın hepsıne
Durumery White_fairy21 bende testi yaparken ay kesın hamıle degılım testı heba edıcem dıyıp yapıp koseye koydum camasır astım gerı geldıgımde gordum :D
Durumery Bir_tirtilannesi benım normalde bugun regl olmam gerekıyordu :) ıcıme dogdu 2 gun once yaptım asırı da koyu cıktı :) Rabbım bagıslaısn cınsıyetıı ne bebısının
1mucize Durumery amin amin inşallah Rabbim bağışlasın evlatlarımızı. Maşallah ne güzel sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah büyüsünler kardeş kardeş❤️❤️