Fatos20 24+3 günlük hamileyim magvital 365 kullanıyordum 1 haftadır mide bulantısı kusmalar oluyor ilacı değiştirdim magosit kullanmaya başladım 3 gundur çok kötüyüm gece uykudan uyanıp kusuyorum önerebileceğiniz magnezyum var mı
cerenil Fatos20 27. Haftadayim bende kullanamıyorum hiçbir ilacı siz prilam kullanıyor musunuz yani mide bulantisina bişey kullandığınız halde mi kusuyosunuz
Edosko26 Ocean ekstra mag kullanıyorum çok faydasını görüyorum. Ayrıca kızılayın erzincan magnezyum ağırlıklı maden suyundan günde 1 tane içiyorum bel ağrısı, eklem ağrıları, kasıkta batma hislerime çok çok iyi geliyor. Kesinlikle öneririm.
Edosko26 Edosko26 herhangi bir yan etkisi de olmuyor suda çözünen bir takviye zaten mide bulantısı vs gibi etkileri olmadı bende
cokkasmabeabi Fatos20 magnorm içiyorum ama zerre faydası yok ben de bunu onermeyeyim 🥲 şöyle etkili bir takviye önerisi olana da açığım
Gamzeizmir35 Magnimore plus kullanıyorum. Hiçbir şikayetim olmadı başladıktan sonra. Yaklaşık 15. Haftadan beri kullanıyorum. Suan 39 haftalığım.
Gocmenkizii Fatos20 Nates magnezyum sitrat kullanıyorum hamileliğimin başından beri hiç sıkıntı yaşamadım. Zaten hap gibi suda eritilen değil. Devlet ve özel hastanede ikiside bunu önerdi👍🏻