Hizligonzales Silahimigetiraysel ben sogan kurunu uyguladim hamile kalmadim ama doktora gittigimde pcosun o kadar kuculmus ki yok denecek kadar az demisti.
Sena00 Silahimigetiraysel ikinci gebelik düşündüğümde bir kaç ay denedik olmadı zaten ilki de tedaviyle ilaçlarla oldu neyse istedik olmadı soğan kürünü yapmaya karar verdim 15 gün diyordu ben sadece 10 gün içtim ve hemen o ay hamile kaldım şimdi 30. Haftadayiz 🥰
Cilemoner Silahimigetiraysel Ben de soğan kürü içtikten sonra hamile kaldım. Bence denemelisin. Burnunu tıkayarak iç tadını beğenmezsen.
Nisanyagmurum Silahimigetiraysel geçen sene soğan kürünü yapmıştım bittikten 2 hafta sonra hamile kaldım ama iltihap için yapmıştım ben onu
Silahimigetiraysel Hizligonzales incir ve havuç kürü gördüm onu denemeyi düşündüm bir de hayıt tohumu
Birhayalimvr Silahimigetiraysel tadı hiç kötü değil içiliyor bn daha kötü bitki çayları gördüm sogam suyu gayet rahat içiliyor ama mide rahatsızlığınız varsa kullanmayın diyor
Hizligonzales Silahimigetiraysel soyle taze taze kaynatip ilikken bir dikiste bitirirsen sıkıntı yok sicak sicak yudum yudum icemezsin malesef benim o sekil midem bulanıyordu iılıtıp bir nefeste iciyordum
Birhayalimvr Ben sogan kurunu uyguladım hamile kalamadım polip varmış onun ameliyatini oldum bu ay yine denicem 15 gün sonra o bitince testere dişli aslan pençesi çayına baslicam
Silahimigetiraysel Birhayalimvr testere dişli aslan pençesi kullanıp hamile kalanı duydun mu hiç ben emin olamadım da
Birhayalimvr Silahimigetiraysel yok duymadım bu hamile kalmak icin değil daha çok hormon sorunu olanlar için öneriyor hormonlar yüksek yada düşükse dengeliyormus
Birhayalimvr Silahimigetiraysel youtubeda videosu var şimdi aklımda yok yanlış bilgi vermeyeyim adet bitince başlıyorsun 15 gün iciyon
Silahimigetiraysel Birhayalimvr he bende yok bildiğim kadarıyla. Evlendikten sonra 1 kez adet gördüm 10 haftalıktı düşük yaptım daha sonra olmadj 4 ay geçti. Hormon bozukluğu olsa hemen hamile kalamazdim herhalde
Sena00 Birhayalimvr yok bir tüp kapalıydı birde rahim de polip vardı ama okadar doktora gitmeme rağmen hiç biri tüpüm kapalı hariç biseyin yok dediler en son yeni doktor bulduk ve sorunu o çözdü ameliyat oldum
Birhayalimvr Sena00 canim bende polip aldırdım 2 ay önce ama hala hamile kalamadım amh düşüklüğü var ondan sanırim sen ameliyattan kac ay sonra hamile kaldın doğal mı oldu tedavi ile mi