Burnumageliyoduslkmsn Selmapiskin canım pembe sıvı geldi şimdi acele etmeme gerek varmı hastane için sancım vs yok yavaş yavaş evi toplayıp gitsem
Feyza_d Burnumageliyoduslkmsn bence bırak evi falan git bian önce leke için değil de haftan çok ileri
Selmapiskin Burnumageliyoduslkmsn bence bi sıkıntı olmaz evini topla sakinleş kendini odakla bence çoğu şey psikolojik kendini kaç gündür doğuramadım diye odakladın çık bu düşünceden ve bugün olacak diye hazırla kendini pembe sıvı akıntı gibi mi sümüksü bi yapıda mı
Asel-2023 Burnumageliyoduslkmsn amacım bende çok rahat bı insanım ama sen beni sollarson ben son iki hafta acile bı gün durup bir gün gidiyordum o yüzden içim rahattı 🤣🤭 git doğur artık
Burnumageliyoduslkmsn Hastaneye gidiyorum kızlar doğumhanede internet çekmiyor @Deletedmom_116 ve @runkli0606 numaram var bişey olduğunda onlara yazacağım lütfen dua edin kızım kucağımda çıkmak nasip olsun ❣️
tahminazengin1 Burnumageliyoduslkmsn Rabbim bi avazda sağ salim doğurup kucağına almayı nasip etsin herkes bebişi bekliyo dualarım seninle ve bebişinle❤️
Sacmalama_engiinn Burnumageliyoduslkmsn Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin meva keçimizi inat etti çıkmadı zorla çıkmak zorunda kalacak djdjdj
Ayezhanim Burnumageliyoduslkmsn ay duam mi tuttu ne oldu Nisan herhalde inşallah acilmanda şimşek gibi ilerler de doğurursun canım
Deletedmom_116 Sacmalama_engiinn Bilmem anlatabildim mi,😂😂😂4 tremesterdeyiz beside görürüz evvel Allah😂😒😂