Suleaydogan1 Gamzerstoglu çatı muayenesinde ağrı acı oluyo mu bende korkuyorum cuma günü benimde muayenem
Gizem2325 Burnumageliyoduslkmsn seninki seni uğraştırmamak istiyor direkt yaşında doğacak bu gidişle 😂
TugSozTan _nigarr24_ ya bizim haftaya çatı muayenesi 37.haftada ama ondan sonra hemen doğururum diye korkuyorum 😂 ikizlere denk geliyor dkdkdkl
Gamzerstoglu TugSozTan benim ki çok sertleşiyor karnımda bugün gitseydim doktor suni verecekti muhtemelen gitmedim bende. Perşembe bakalım ne diyecek. Uzatmasını isteyeceğim benim nişan vs gelmedi kanım düşmedi
Elisanne Gamzerstoglu Herkesten nişan gelmiyor nişan gelecek diye beklemeyin. 1. Gebelikte suyum geldi 2. Gebelikte direk kendi sancımla gittim yine nişan vs olmadı. Gününüz dolduysa bebeği riske atmayın kakası bebeğin suyuna karışıyor..
Gamzerstoglu Suleaydogan1 yani evet oluyor olmuyor demem yalan olur ama kendini rahat bırakırsan olmuyor ilişkiye girmek gibi düşün sıkarsan ağrıyor rahat bırakırsan acı yok olan da 3 sn falan
cocuklarimcanim TugSozTan sanırım herkesi etkilemiyor ben bir hafta geçti yapılali tık yok perşembe günü sezeryan olucam dedim çatı açıklık bilmem nesi iyice bakıldı kesin beklemez dedim de tik yok
TugSozTan cocuklarimcanim kişiden kişiye değişiyor bu posta bile çatıdan sonra hemen doğuran 2.çatı muayenesini almasına rağmen hala bekleyen vae