prensinannesi2024 Kızlar yaa bi pijama alacam hastaneye ama kararsız kaldım aile içi kişiler geldiğinde elbise alt üst takım mi giymeliyim ilkinde böyle pijamayla çıktım ama bakimsizdim kozmetik filan almamıza gerek var mı kararsız kaldım bide sizden fikir alayim
Senaykork prensinannesi2024 bnde Trendyol üzerinden pijama evi sayfasından sabahlıklı pijamalardan aldım 3 tane , makyaj malzemesi de koydum düzleştirici filan
Burnumageliyoduslkmsn prensinannesi2024 kız boşver resim çekilmek için alacaksan al doğum yapıyorsun sonuçta bence gereksiz pijama takımın temiz olsun hevesin varsa yeni olsun yeter
Senaykork prensinannesi2024 Bunları aldım ben hem licrali , kumaşı da çok güzel terletmez hemde emzirirken gayet rahat oluyo
2_evlatyolda prensinannesi2024 oğlumda lohsa takımı aldım uzun sürede kullandım uyuycagımda emzirmesi iyi oldu kızımda almıycam ama renkli düğmeli takımlar alcam Kırmızı lacivert pembe renkli 3 takım bide eşofman takımı alcam çıkarken temizce giymeye 1 tanede elbise gibi pembe pijamam var onu alırım gerekirse giymeye 😂
prensinannesi2024 Senaykork ya alt üst takım yada elbise alsam miki yanıma 1 tane alacam pijama takımı
prensinannesi2024 Burnumageliyoduslkmsn fotoğrafci gelmeyecek aileden teyzem gıl filan geliyor işte ziyaret günü bende bilemedim o yüzden sorayım dedim
Burnumageliyoduslkmsn prensinannesi2024 ay amaaan valla boşver hastahane sonuçta orası ben eşimle resim çekilmek için hemen giyilip çıkarabilicek beyaz elbisem var dümdüz onu koydum bol çok bol bizde kayinbaba baba hastahane odasına girmez galiba ayıp diye biliyorum zaten kayınbabamla aynı binadayiz babamda evde görmeye gelir erkek gelecekse tesettürlüysen bilemem ama kadınlar için giyme özel bisy bosver
prensinannesi2024 Senaykork bundan 1 tane var bende düz siyahi ama tesettürlü olunca Bağlum giyemiyon
Burnumageliyoduslkmsn Senaykork oha çok seksi ben bunu alamam kocam aldirtmaz 40 gün sonra alırım anca
prensinannesi2024 2_evlatyolda ben de düğmeli alacağım kış çocuğu olacak ziyarete gelen için üstünü değiştirmeye gerek varmı elbise pantolon takım ilkinde lohusa takımı aldım şuan çok pahalı lar
prensinannesi2024 Senaykork kız gelmeyen gelmiyor valla ben ilkinde suyum geldiğini bile anlamadım altına kaçırdım sandım 😂😂
Senaykork prensinannesi2024 oğlumda benimki hiç g3lmedi 2 cm açıklıkla eve gönderdiler 1-2 hafta gezdim tam 40 hafta olduğum gun dedim dayanamıyorum suyumu filaň onlar patlatti, 9 saat suniden sonra dogurdum devlet hastanesinde
Pinklove prensinannesi2024 doğumdan sonra pijama nasıl giyilir ki çok rahatsız olur insan Ben sade gecelik alacağım gecelik bence daha rahat
prensinannesi2024 Senaykork ben uyuyacaktım suyum gelmiş bir yandan ufak demek eşyaları ki yürüyorum geçmesini bekliyorum iki bulaşık filan vardı onları yıkıyorum agrım filanda yok 12 de suyum gelmiş 1 kadar evde bekledim hastaneye gittim 4 5 santim açıklık varmış hemen yatırdılar 1 2 saat sonra sancılarını başladı sabah 7 di oldu belden aşağı düş aldırın sonra suni sancı verdiler 2 ikinmamla çıktı geldi
Senaykork Burnumageliyoduslkmsn ay inşallah kolayca olur dualarim seninle doğurdum başlığını sabırsızlıkla bekliyorum 🥰
Senaykork prensinannesi2024 ya suniden sonra kolay gelmiş sizinki, şimdi cinsiyetleri aynımı farklimi