Berfin002 MerveSglk95 Bende aldım daha kullanmadım tabi doğum yapmadığım için katlanıyor evet ama katlı halde bile çok büyük mesela ben bununla toplu yçtaşumaya binemem hem ağır hemde katlamasını tam yapamıyorum daha
Esn Sla52 bende safe line donna travel sistem bebek arabasını aldım çok beğendim sürüşü çok rahat eminönü havuzluhandan aldım ama n11de de var
Sla52 Ahsenveannesi valla ben hep mağazalar da sordum doğrudur trendyol tamamen tesadüf oldu mağazayla karşılaştırınca uygun geldi 🙄
Sla52 MerveSglk95 evet katlanıyor arabaya da sığıyor çok yer kaplamıyor ama arkadaş yer kaplıyor diyor bilemedim yarın elimde olur bakıcam inşallah
Eed7 Sla52 ebatları büyük olduğu için bagajlara koymakta zorlananlar oluyomuş bende vazgeçtim almıcam birde bebek büyüdükçe ayak kısmındaki yerler rahatsız ediyomuş sığmıyomuş rahatlıkla
Sla52 Eed7 ayy valla gelsin de bir bakayım o zaman arkadaş almıştı aynısının siyahını çok memnunum demişti siz de böyle diyince tereddüt ettim 🙄
ebru_ecrin_demir defnekrmn kesinlikle öyle ilk çocugumda kraft twist travel sistem aldım 1 yıl içinde internetten yarı fiyatınında altında satıp chicco baston alıp çokta rahat ettim
defnekrmn ebru_ecrin_demir bende direkt baston aldım nede olsa çocuk bi süre pusetle gider gideceği yere oto koltuğu olarak ta kullanılıyor. 6 aylık olana kadar kullanılır sonra kanguruya geçeceğim bi süre sonra bastona geçeceğim 👍🏻
ebru_ecrin_demir https://m.trendyol.com/kraft/kraft-london-plus-baston-bebek-arabasi-siyah-p-1138690?boutiqueId=200873&gclid=Cj0KCQiAxNnfBRDwARIsAJlH29B_VCNq58rbw4yXM16sShW6g_LO6MMED2_g5Z1ul0jgRe1LntarbqoaAtELEALw_wcB Şimdi bu arabayı aldım saraçhaneden 800₺ ye
KucukMik Hepsiburada’da bebek arabalarında güzel indirimler var. Biz baktığımız arabaları en uygun orada bulduk ve sonunda aldık. Sizler de bakmak isterseniz...
Cigdemilkar Dun geceden beri o kadar bebek arabasi baktik ki ne alacagimza hala karar veremedik travel sistem olsun istiyoruz bide cok agir olmamasi da lazim cok fazla para vermeyi de mantikli bulmuyorum hala bakip duruyoruz baby bee benetto bu ikisinin fiyatlari cok cazip hepsiburadada alan var mi bu markalardan daha once