Zemzems Gizem4134 36+5 benim de sancım yok ama eğildiğim anda sanki bebek vajinam da oluyor ve batma da oluyor . Haziran 17 sezeryan olacağım ama çok zorlanıyorum şu aralar
GizemToker Gizem4134 bende 36+5 teyim ve sanki o an biri tekme atmış gibi anlık bi batma oluyor adım atamıyorum resmen
Gozde_nzl Gizem4134 ay aynı durumdayız benimde 36+4 sanki hapşururken doğurucam gibi hissediyorum bazen acayip sancı giriyor doğum sancısı zannediyorum
Gizem4134 Zemzems benimde hiç sancım yok heran diken üstündeyim özellikle sıcaklık hissettiğimde sanki dogurucakmisim gibi hissediyorum
Gizem4134 Gozde_nzl benimkine sağolsun elini kolunu olmiycak yerlere sokuyor 😂bende bazen o acıyı sancı sanıyorum
Gizem4134 GizemToker napiyim insanın psikolojisi bozuluyo hele ben annem beni az kalsın tuvalette doguruyomus hep anlatır o yüzden daha tedbirli yım 😂😂
Zereniim Normalmiş daha bugün doktoruma sordum aşağı aşağı bastırıyor sanki ağrıda yapıyo 36haftalığız
Gizem4134 Zereniim iyi bari teşekkür ederim bilgilendirdigin için diken üstünde durmaya gerek yokmuş ozaman 🤭
Zereniim Gizem4134 kasılma toplanma saatlik dklık düzenli sancı olmadığı sürece korkma dedi kanama su gelmesi vs hemen hastaneye gel dedi onun dışında doğum belirtisi olmuyormuş bu ağrılarla yaşamaya devam şimdilik