pnryrtsvn Kızlar az önce pembemsi sümüksü bir akıntı geldi. Nişanım gelmiş olabilir mi? Hafif kasık ağrılarım var başka bir şey yok ne yapsam bilemedim
nurtasdemir pnryrtsvn bugün sağlık ocağına gittim. Hemşire Nisan tanımını aynı bu şekilde yaptı. Pembe sümüksü sıvı dedi 😶
Sevgikartal pnryrtsvn benim nişanım geldiğinde beyaz akıntıyla karışık kanlıyıdı ondan bir yarım saat sonra düzenli sancılarım oldu sonra suyum geldi
Birdemet95 pnryrtsvn benim sabah nişan gelmisti büyük bir parça tarif ettiğiniz gibi gece de sancım başlamıştı
YaseminBatrk pnryrtsvn nişan geldiktej sonra su veya sancı beklenir doğum icin. Sizde bunlar yoksa bekleyin derim ama sanırım şuan hastanedesinizz naptınız sanciniz çıktı mi nst de
Gocmenkizii pnryrtsvn rahim ağzını koruyan bir yapıymış o sümüksü gelen, o gidince rahim ağzı yumuşuyor doğuma gün saymaya başla tek nefeste inşallah♥️
pnryrtsvn Sabaha kadar ara ara sancılarım geldi nst de gayet nornaldi son nst de kalp atışı yavaşladı 8 cm aciklikda vardı ama sezeryanla doğumum oldu Allah tüm bekleyenleri kurtarsın inşallah