Yldzhra  kızlar oğlum kreşe gidiyor dün ayaklarım ağrıyor dedi halıya sürtmüşyüm anne dedi pek önemsemedim şimdi gördüm panik oldum ellerinde ayaklarında bu şekilde kırmızı benekler çıkmış vücuduna baktım bişey gözükmüyor boğzı da temiz ateşi yok Şuan bulaşıcı bişey mi anlamadım su çiçeği falan mı
cokkasmabeabi Yldzhra el ayak ağız hastalığı da olabilir o da bulaşıcı bir hastalık. Kreşe göndermeyin en yakın zamanda doktora götürün
Ayezhanim Yldzhra kaşınıyor mu peki canım uyuz kaşıntı yapar aslında bakınca böcek isiriginada benziyor
Anonim3447 Yldzhra büyük ihtimalle el ağız hastalığı kreşlerde yaygındır ve bulaşıcıdir hemen öğretmenine bildirin eğer gerçekten buysa tüm okulun ilaçlanmasi gerekiyor okul öncesi öğretmeniyim
Eksijelibon Yldzhra canım su çiçeği kızamık vs gibi bir şey olabilir mi? Aşısı var mı? Böcek diycemde böcek gibi durmuyor
Yldzhra Ayezhanim Eksijelibon Ayezhanim Aybarsmom_ cokkasmabeabi kızlar su çiçeği böyle mi oluyor bende bilmiyorum ki 2 yaşında el ayak hastalığı atlatmıştı çok ateş olmuştu bunda öyle bişey yok anlamayasın çok korktum yarın götürcem zaten doktora uyuz hastalığı da mı böyle oluyor ay valla bu kreşten çektiğim bitmedi
Yldzhra Minmini elif233233 cokkasmabeabi Ayezhanim Aybarsmom_ Anonim3447 kızlar doktordan geldik el ayak değilmiş şükür geniz akıntısı çok viral bişeye benziyor döküntüsü olmuş bulaşıcı değil dedi çok şükür ateş falan da yok antibiyotik verdi akıntı için takip edicez sadece çoğalma kaşıntı olursa getirirsin dedi bugün zaten kızarık olan yerler baya sönmüştü
Yldzhra Ayezhanim Cekilmezbirkiz kaşıntı yok ayaklarının ağrıyor dediği yerleri kırmızı benek benek resimde çok çıkmamış ellerinde de olmuş avuç içi ve parmaklarında alerji olabilir mi anlamadım haftasonu acılı cips yemişti Şuan aklıma o geliyor birde ama böyle parmak ucu mor gibi büyük olunca korktum
Cekilmezbirkiz Haklıya sürttüm demiş çocuk daha çok su toplamış gibi duruyor uyuz böyle olmaz minik kırmızılık olur ayrıca gece uyandıran kaşıbtı olur
Yldzhra Anonim3447 el ayak hastalığı daha önce geçirmiştik inşllah ateşlenmez gerçekten kreşe başladığımdan beri çocuğumda geçirmedik hastalık kalmadı özel kreş ilaçlama falan yapmıyorlar mı bilmiyorum
Anonim3447 Yldzhra aslında yapılması gerekiyor siz onun temasta bulunduğu tüm şeyleri sirke ile yıkayın ve odaya sürekli sirke sıkın
Yldzhra Ayezhanim böcek ısırığına pek sanmıyorum evdeydik hep daha çok viral bişeye benziyor el ayak yada 6. Hastalık falan olabilir sabah doktordan randevu aldım umarım ateş olmadan atlatır küçük kuzucum bu sene hastalıklar peşimizi bırakmadı
Yldzhra Minmini yarın götürcem ona benziyor ama ateş yok çok şükür 2 yaşında olmuştu ateşi hiç düşmemişti