Ecem2021 14 +3 de cinsiyete erkek dedi doktorumuz sizce yanılma olur mu yanlış anlamayın istemediğim için değil parti yapicaz ondan korkuyorum 😅
Gulsen4224 Ecem2021 yanılmalar olabilir elbette erkek demesiyle net pipi gördüyseniz emin olabilirsiniz sağlıcakla gelsin inşallah annesi 🤲💙
Mltsnl ZeynePerolLl merhaba bende de 11 de erkek 15. Haftada kız denildi haftaya yine gideceğim emin olmak için değişir mi yine
elifcicek_07 Erkek çok dönmüyor galiba yaaa kız diyince çok değişiyor ama erkek denildiğinde hep erkek olarak kalıyor gibi :)
Suranurum Ecem2021 9 ay boyunca erkek bebek bekleyip kizi olan ben pipisini dahi gorduk ama kızımız oldu
Suranurum Mrstutii allahdan arabada oldu oyuzden eminiz bide sabah sancim var kontrple gittik oglun kanala yerlesmis dedi simdi tekrar hamileyim erkek derse asla inanamam kizim erkek kiyafetleriule kaldı hastende hersey maviydi kunyesi magneti ama boylesi daha iyioldu
Dyakut Bana da doktorum 13 haftada kıza benziyor dedi bugün yine gittim alışveriş yapayım mı diye 😃 yapma dedi tahminde bulundum cinsel organi henüz tam gelişmemişti yüzde 60 70 kıza benziyor dedi. Sizce değişir mi çünkü artık cici biciler alasım var🥰🤰
Meryembozkurt46 Benim oğlumu ogrendigimde 13 haftalıktı erkek dedi başka birşey demedi cünkü resmen belliydi baya resmini bile verdi 🤭