Brc-gns94 İlk hamile olduğunu öğrenen hamişler günde kaç kahve içiyorsunuz ? 😘 doktorunuz kaç taneyi uygun gördü
sade-Liyaa Brc-gns94 Günde bir fincan tükettim normalde nescafe delisiydim hamileliğimde türk kahvesine geçiş yaptım çayıda bir bardak içiyordum kahvaltıda akşamlarıda maden suyu
Merimii Brc-gns94 bende hep ilk aylar çay kahve tüketmedim ama sonra 1 2 derken battı balık yan gider hesabı günde 2 bardak kahve içerim çay demlersem de 3 4 bardakta çay içerim valla bunlar kansızlık yapıyor diye fazla tüketmeyin diyorlar diye biliyorum o yüzden kan ilacımı hiç aksatmamaya çalışıyorum😅
Fik İlk 3 ay hiç tüketmedim kuzu sonra günde 1 e çıktım sonra baya saldım çay bile içmezdim çay içersem kahve içmezdim ama artık takmıyorum yinede ilk zamanlar dikkat et ☺️ günde 1 fincandan zorlar geleceğini sanmıyorum yine doktoruna danışırsın
Brc-gns94 Fik 11 haftalık hamileyim günde 1 tane Türk kahvesi ya da sade nescafe içiyorum sabahları da 1 bardak çay 😘 çay sevmem zaten canım ben arada kahve 2 de oluyor sorun olmaz diye düşünüyorum doktordan doktora da değişiyor tabi kimi 1 diyor kimi 2
Brc-gns94 Kız grup ne ben hiç bilmiyorum bu konuda cahil kaldım 😂😂 valla ben Türk kahvesi içiyorum 1 tane ya da sade işte 1 2 3 olmuyor