K-97 eylulmihrasmom bat 12 zaten o tarihten önce de belli olmayacak sanırım adetimin 19. Günü ovulasın gördüm
Abcc-1 Elzel17 adetim 5 gün geçmişti test yaptım regli belirtileriyle aynıydı sadece göğüs uçlarımda farklı aşırı hassasiyet hissetmiştim
eylulmihrasmom K-97 geç yumurtlama olmuş erken olsaydı şu an belki erken gebelik testinde çıkardı ben adete 1 hafta kala yaptım silik çıktı
Wera K-97 benimde çatlama 29u belirtiler donuyorum kabızlık kasık ağrısı bel ağrısıda bugün başladı uzayan akıntım var bencede çok erken geç döllenmeye bağlı adet gecikmesinden veya sonrada çıkabilir gibime geliyor
mervekhrgny Adet olacak hissi var ama olmuyorsun bende bugğn iki gün geciken adetim üzerine test yaptım ve pozitif çoktı ikinci bebeğim çok garip duygular içindeyim
dolunayes K-97 herkes erken demis ama ben yumurtlamadan sonraki gun gogus hassasiyetinden şüphelendim sadece adette olurdu . Sende bilirsin vucudunu
Annevekizi dolunayes bende yumurtlamadan 4 gün geçti sol kaşığının hafif üstü sizi var kesilmiş gibi sanki etim asgriyo hafif belirti olabilir mi
dolunayes Annevekizi ne oldugunu anlayamadim ama bildigin kasik agrisi oluyor adetteki gibi tek bi taraf agriyo nerden yumirtladiysan sag vs sol
fizikcianne Elzel17 adete 5 gün kala evde yaptığım testle öğrendim. Kasıgımda iğne gibi batmalar vardı. Ve göğüslerim taş gibi sertti
Esssssnnuurrr Busrademiir benim de regl olmama var daha ama kasıklarım o kadar ağrıyor ki belim ve sağ kasığım batıyor Bir de çok özür diliyorum akıntım var sürekli regl oldum sanıp koşuyorum ama beyaz akıntı Göğüslerim de var hassasiyet of çok gerginim ya