Filizcskn Merhabalar tatlı hamişler 27 haftalık olduk ama hala isme karar veremedim bebişime süslerini hep kendim yapicam ama isme karar vermemiz lazim artik🤦♀️isim onerilerine açığım benim aklımda olan isimler ise;hamza ,ömer asaf , ömer alp ,musab sizce hangisi güzel 😊
Bebebebe Filizcskn ömer asafı sevdim bn. Senin en azından seçeneklerin var bnim o da yok 🙄 bi tane var onuda eşim beğenmiyo. Ve organizasyoncu benden haber bekliyo çünkü tüm hazırlıklar bebişin ismine göre olacak 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Hala isim bulamadım.
Esramuratt Filizcskn Kuzum ben ömer asaftan yana kullaniyorum oyumu bana biraksaydi eşim ya ali asaf yada ömer asaf istiyodum ama eşimin babasinin vasiyeti vural oldugu icin vural can koyucaz insallah oglusumun ismini 😊🤗
Deryaq Filizcskn bende öle 34 haftalık olduk isim Yok kızım var adı Elif ona uyumlu olur diye Emir düşündüm aklımda bir de Ömer var o kadar çok isim var ki karar veremiyor insan
Aysesare Filizcskn Yalnız değilmişim 😂😂😂😂 22 haftalık olduk ,dün eşimle hatta muhabbetini yaptık çocuğun adı yok x bebek oldu Dedi 😂😂😂😂 Ömer Asaf benimde düşündüğüm bir isimdi ama hala kararsız kaldık
Filizcskn Bebebebe eşimin tam içine sinmiyor hiç bir isim bana bıraktı sen koy dedi bende karar veremiyorum dediginiz gibi süslemeler hazırlıklar olmasa son anda karar verilebilir ama imkansiz tabi teşekkür ederim öneriniz için 😊
Filizcskn Esramuratt teşekkür ederim öneriniz için 😊benim eşim bana bıraktı ama ben karar veremiyorum şimdi de ama vural can da çok hoş bir isim hayırlı ahlaklı evlat olsunlar insallah❤
BBusraa Önceden Ömer Asafı ben de istiyordum o kadar çok duydum o kadar çok koyan oldu ki soğudum artık isimden duya duya 🙈 ben de arayış içindeyimmm Ama koymak istersen bunlardan birini bence de Ömer asaf ve ya Ömer Alp ☺️
Filizcskn BBusraa asaf çok fazla koyuldu dediginiz gibi takip ediyorum sayfalarda hep tek asaf yada asafli iki isimler var o sebepten ömer alp te hoşuma gitti teşekkür ederim öneriniz için 😊
Filizcskn Deryaq haklısınız seçenek çok anlam olarakta güzel bir isim olsun diye uğraşınca karar veremiyor insan emir ismini ben çok begeniyorum gorumcemin oğlunun adi koyamam o sebepten ama elif ismine emir,eymen,ömer olabilir😊
Filizcskn Aysesare yalnız degilsin❤evet bizde oğluşum diye seviyoruz ismiyle seslenmek istiyorum artik bizde alışalım oda alışsın ama karar veremedim daha umarim sizde bizde karar verebiliriz😊
Deryaq Filizcskn evet gerçekten heryerde Asaf ve Aras ismi artık hangi isim bloguna tıklasam herkes Aras Asaf tıklamaya korkar oldum 😂
Filizcskn Ayazinanasi aslinda bekarligimdan beri aslinda tek istediğim isimdi hamza ama iş başa düşünce karar veremiyorum eşimde bana bıraktı ama hamza tam içine sinmedi o sebepten tam evet hamza diyemiyorum teşekkür ederim öneriniz için ❤
MelikeHayrunnisa Filizcskn 34.haftaya kadar Ömer Hamza dedim. Şimdi Alpaslan koymaya karar verdim iyi mi yaptım bilmiyorum ki😕🤔