Papatyaa_severrr000 Uykusuzannee bende kızıma pembe tütü giydirip dışarı çıkmıştım ona rağmen erkek mi diyen oldu he erkek bebeğe tütü giydirecektim bende😄
zlmnr ZeynePerolLl Merhabalar, 2 gün önce yazmıştım ama çok geride kaldı sanırım banada bakabilirmisiniz rica etsem 🌸 İsmim Özlem 🌿
Sevgilv ZeynePerolLl ZeynePerolLl bana da bakabilir misiniz lütfen rica etsem çok teşekkür ederim 🌸🙏🏻Sevgi ismim
visnelibrownie ZeynePerolLl ilk çocuğum erkek 2. Belli değil Allah bilir herşeyi ama 4 çocuk düşünürmüyüm bilmem😂😂 tabi herşey takdiri ilahi 🤲🏻 ama 2. Kız olsun çok istiyorum öncelikle sağlıklı sıhhatli bir şekilde tabiki
Yenibirannee Papatyaa_severrr000 bence degil yaa.. kızım ayni babası.. hele ilk dogdugunda saci da yoktu ayni erkek bebek gibiydi. Şimdi 2. Kızıma hamileyim 🤗 bence buda babasına benzeyecek 🤣
bastet ZeynePerolLl canımm doğru. Kız erkek erkek 3 tane dedin düşük ve kürtajlar da dahil demiştin bi düşüğüm var bu 2. Gebeliğim erkekk
Seymakocabey Papatyaa_severrr000 dogru sanirim bizdede oyle derlerdi kizima bandana takmayinca erkek saniyolardi simdi cok guzel bi kiz bebek oldu meleğim 21 aylik daha 🫶ikinciye hamileyim erkekmis oda 🥰