YaseminBatrk Azra00 riskli bir durum yoksa genelde 32-34 gibi başlaniyor. İki bebeğimde de riskim yoktu hamd olsun 32 -34-36-37-38-39-40 gibi nst girmiştim. Şimdi 38 haftalık üçüncü bebeğime hamileyim 36-37 girdim carsmaba randevumiz var gene girerim muhtemel
Bet1 Azra00 riskli bir hamilelik yoksa 32 ya da 34 gibi başlanıyor. 20 dk yarım saat gibi süresi değişebiliyor. Ben riskli bir gebelik geçirdiğim için 18 den beri giriyorum meselab
Bernn Benim de doktorum 36’da başlayacağını söyledi. Yarın görüş günümüz❤️ muhtemelen yarın gireceğim
melisaugtr Azra00 doktorun tercihine göre sanırım 😊 mesela benim doktorum çatı muayenesi de yapmıyor “gereksiz yere seni germek olur, yaparken kendini kasınca da dar gözükür” diyor 🤷🏼♀️ çoğu zaman da 15-20 dakika sürüyor nst süresi bildiğim kadarıyla
YaseminBatrk Azra00 özel Hastanesi’nde 20 dk dan aşağı sürmüyor. Devlette yoğun olduğu için 10-15 dk arası surmustu.
Azra00 gozkarag ben daha 28+4 oldum doktora da danışmadim hiç sanırım hastane den hastaneye doktordan doktora değişiyor bu durum