Amineazra Asiye_89 Burak Furkan erdem eren mert kağan Ali Akif Muhsin Ertuğrul Ahmet emir Yusuf Emre Sait Salih selim Halil Talha Kerem Bilal Berat Ensar
canparelerim_ glcn-88 çıkıntısı yok, aslında var gibi görünüyor ama orası yatık olunca kız, biraz daha dik olunca erkek oluyor😊
glcn-88 canparelerim_ Teşekkür ederim çok sağolun doktor da kız diye düşünüyorum diye duruyor ama net değil diyor 16. Hafta bitmek üzere netlik olmayınca kafa karıklığona sebep oluyor ve alışveriş yapmak istiyorum ama yapamıyorum kesinlik olmadığından🥲
glcn-88 canparelerim_ Nub teorisine göre yorumladınız biliyorum bende çok araştırdım bakalım erkek hissediyordum hep rüyalarımda o gönderdi rabbim hayılsını ve sağlıklısını nasip etsin cümlemize inşallah 🌸
canparelerim_ glcn-88 amin inşallah hayırlsıyla sağlıkla doğuralım inşallah🙏🌸 bende 7haftalık hamileyim, 2yaşında bir tane oğlum var bakalım kardeşi ne olacak🥰 sizin ilk bebeğiniz mi?
glcn-88 canparelerim_ Hayırlısı olsun inşallah kız olur her iki duyguyu da tadarsınız rabbimin izniyle 😍🤲🏻evet benim ilk bebeğim🥰7 aylık evliyim dört aylık hamileyim erken oldu ama iyi ki de oldu sözde kariyer hedeflerim vardı kpss çalışacaktım atanacaktım filan ama işte evlenince bunlar biraz erteleniyor sağlıkla gelsinler bebişlerimiz 😘❤️
canparelerim_ glcn-88 amin inşallah hayırlısı olsun🙏🥰 benimde hiç bişey planladıgım gibi olmadı, hatta 2.çocuk hesapta bile yoktu🙈 sürpriz oldu ama nasipte varmış demek ki. Tek sağlıklı olsunlar hayırlı evlat olsunlarda, rabbim bize bağışlasın inşallah🙏❤️🌸
glcn-88 canparelerim_ Amin amin ne güzel söylediniz süpriz olmuş minik hayırla güzellikle gelsin inşallah 💕