Hazalaskin Dikişlerim 3 saat sürdü zaten aşkım. Ama o an gelişti olay zaten. Şöyle ben doktoruma ne zaman iyileşir estetik yaptırıcam falan dedim oda ne estetiği dedi. O an zaten normal epizyo dikiyordu. İç yırtılmamda vardı o yüzden fazla uzun sürecekti zaten. Sonra anlattım dedim ben baktım internette çok kötü duruyor doğum sonrası benim özgüvenimi yıkar bu görüntü. Zaten genişliyormuş falan da bilemedim dedim. Doğumdan önceki haline döner dedi. Ama ben zaten kocamla az heyecan olsun diye daralttıracaktım tabi bu kadar çabuk değil. Sonra anlattım işte daraltma ve görüntü için istiyorum, hamilelikte biraz koyulaştı beyazlatma bile olur dedim güldüm. Bana dedıkı dik işlerini zaten estetik düzende atıyorum hani dikkatli dikiyorum, istersen daraltma ve görüntüde de oynarız dedi. Dedim normalde devlette yok öyle bir şey hani ben bulamadım. Dediki ama biz eğitim alıyoruz çünkü bu işlemlerde bizim elimizden çıkıyor, dedim doğru, valla hayra geçer sevap işler siniz tuttuğunuz altın olur. Güldük. 3 saat sonunda çıktım. 2 ay kıçımın üstüne düzgün oturamadım (bunda benim korkumunda etkisi var) ama mis gibi oldu. Hatta ilk ilişkide yapamadım dedim dur çok dar olmuş bu dkdkdkdkd. Bakireyken daha geniş olduğuna yemin edebilirim bu arada. Böyle bir şey yok. İlk ilişkide böyle kıvranmamıştım hiç. Sonra kontrolde doktoru görünce dedim muhteşem kadınsın ama xxs olmuş bu dkdkdkdk dediki seneyede kullanırsın güldük. Ama en son hani artık yapmam bebe dediğim gün direk medical Park’a gidip anne estetiği ( baştan aşağı donatma paket, kişiye özel ayarlanıyor) yaptıracağım çıkacağım. Çünkü şuan diğer doğumda da aynı epizyo tekrar atılacak. Hiç doğum yapmamış gibi olduğu için. Ben bilmiyordum cahildim estetik güzelliğe kandım. İnsanlar burnumu dudağımı estetik sanıyor ama asıl estetik başka yerde dldşdşd