BurcuY FHKK sadece limon biraz tansiyon düşürür diyorlar bende sade soda içemiyorum limonla içiyorum 🙈 ama doktoruma sormadım
Deletedmom434 FHKK hayır yok aksine sade soda faydalı Limonuda çok sıkmayın tansiyonunuzu etkilemesin
Kumral60 FHKK yok canim sade soda gunde 1 kez iyidir limonla midene de iyi gelir asiri limonlu olursa miden yanar sadece.
BurcuY Deletedmom434 kuzum napıosun kızçen nasıl sen nasılsınnn 😍☺️ Limonun düşük yapma olasılığı yok dimi biri bana öle demişti ben inanmadım 🙄
zge_frdi Ben 30 a girdin her gün olmasa da iciyorum öyle bebege kilo aldırıyor diye duymustum. Bir de icinde vitamin minarellerin çok faydasi var
Deletedmom434 BurcuY napıyım kuzucum bebeği uyuttum buralara geldim😛 sen nasılsın,napıyorsun yok hayatım aşırıya kaçmadıkça bir zararı yok limonun
BurcuY Deletedmom434 oh ne güzel darısı başımıza😍 napalım biz daha 14+6 olduk sabırla gün geçiriyoruz kuzum☺️
BurcuY Deletedmom434 ay amin inşallah kuzum 🙏❤️ 15 Mayıs gözüküyor bakalım inşallah hayırlısıyla bi geçse daha da çok var 🙈
Deletedmom434 BurcuY biz 7 aylık oluyoruz o zaman🤪🤪 sağlıkla gelsin minik mercimek❤️ 20’li haftaları bir geç ondan sonra şaşırıcaksın zaman nasıl bu kadar hızlı diye
BurcuY Deletedmom434 evet 20 ti göreyim hareketler başlayınca daha eğlenceli olcak gbi gelio 😍🙈 evet senin kız abla olcak o zaman 🙊❤️
Deletedmom434 BurcuY evet🙈 16. Haftadan 22. Haftaya dek karnında gaz var gibi bir his olursa bil ki o bebiş belki 16. Haftanda hissedersin😍