Sedefibrahim Hazalaskin sen insanı kanser edersin Allah kaynana yardım etsin senin diline düşmesinler
G-07 Ben de kullanıyorum bırak demekle olmuyor bizde farkındayız ama olmuyor malesef sınır koy be uğraşck başka şeyler bul kendine canım hı en önemlisi o boşluğu atıştırmalıklarla doldurabilirsin bir tabak meyve avokado çerez gibi daha aza düşürebilirsin
Hazalaskin Sedefibrahim 5 sene kullandım yapmadı bende ki bu süreçte lazere de gittim. Lazer yapan kişi hapı kullanırken faydası olmaz lazerin bırakınca tekrar çıkar dedi bırakıp hamile kaldım sonra doğum yaptım kızım 1 yaşında çıkmadı. Hapa da geri döndüm tabi.
Elifbuyukk Kubrakarahan benim doktorum bir sigaraya karşılık iki bardak süt tüket demişti ben öyle yaptım
bastet Kubrakarahan söylemesi kolay uygulaması zor biliyorum ama bırakmalısınız başka yolu yok.. ben de ilk 3 ay bırakamadım planlı bir gebelik degildi o yuzden kendimi hazırlayamamıstım ama o 3 ay gunde en fazla 2 tane bazen 2 gunde bir iciyordum. 3 aydan sonra tamamen bıraktım gercekten bebeklerimiz icin en dogru karar bu
Feyzaclk 1Gozde1Yusuf- Bunların yaptığı tek sey vicdan rahatlatmaya calısmak bu yüzden post acıyorlar
Sedefibrahim Hazalaskin ay haklı Kadın ben olsam bende girmem hemen cevap hemen kadın ölür senin elinde
dilay_06 Sedefibrahim ben içmiyorum ama bence de doğru herkes kendi çocuğunu kendi düşünecek insanlar içme diyor ama demek ki bırakamıyor bizi ilgilendirmez en fazla yapabileceğim yoğurt yemesini tavsiye etmek
Sedefibrahim Hazalaskin ya gece gece iyi güldüm valla sen nasıl bi modelsin anlamadım ama neyse başak benim burcum
Papatyagbsn Kubrakarahan evet icmeyenelrin hepsi seni linç edicek ama içenler senin durumundan anliyacak canım beslenmene dikkat et ve yogurt süt falan tüketmeye özen goster
Pinklove Hazalaskin Kız ne ara düşmana ak bayrak çektin seni iki yüzlü bende bi saattir senin yorumlarını beğeniyorum fkrkeçelülsjennsks
Sedefibrahim Hazalaskin ay burçlara inanmam ama çoğu özelliğini taşırım koç bildiğim kadarıyla güçlü mücadeleci falan oluyordu
Aysecan0335 Sedefibrahim algı problemi bizim var evet haklısın , alkış tutmayıp gerçekleri söylediğimiz için algı problemimiz mi oluyor
Sedefibrahim Aysecan0335 evet alkış tutuyorum birazdan tek başıma çıkıp dışarı vericem coşkuyu yarın haberde hamileler kesinlikle sigara içsin diyen bi kadın görürsen o benimdir bak hayla anlamamışsın alooo aynı saftayız ben sizin kadar kırıcı olmadığım içinmi alkış tutuyorum anlamadım
Hazalaskin Sedefibrahim evet inatçılıkta var 😂 arkadaşlar arasında lakabım Kılıçdaroğlu her şeye muhalifim diye
Mehtapp42 Kubrakarahan nikotin mi ne bi değeri 1 olanlar var yani en düşük doktor ondan 3 4 tane içebilirsin günde demiş arkadaşıma
Mrsfly Mehtapp42 sigaranın içindeki en zararsız madde nikotin o sigaranın sigara olabilmesi için içinde yüzlerce kanserojen madde ile işlem yapılıyor yani nikotini azaltmak bir çözüm değil aslında.
Aysecan0335 Sedefibrahim en çok anne onlar zaten diye saldıran sensin yanlız caniko çık bi yorumunu oku