Gozde_52 dilarabulanik Canim seninkinin pozisyonu dik gibi durduğu için tam bacak arası gözükmüyor ama içimden erkek geçti nedense 🥰🙏🙈
0322sukran glcn-88 sizin net erkek öğrendiğiniz dede paylaşır mısınız benim ilki de erkek nasipse ikinci de aynı ultrasyon görüntüsü minik beyi öğrendiğiniz de bana da söyleyin merak etttim
glcn-88 0322sukran Yaa öylemi nasıl anladınız doktor ikidir kız diye düşünüyorum diyor tahmini o yönde ama netlik yok😒
Cansssx 0322sukran yaa yorumunuz çok hoşuma gitti🥹 iki kızım var bu erkek olsun istiyorum plansız bir gebelikti. Ben kıza benzettim açıkçası yurtdışında olduğum için söylemeiyorlar 18. Haftaya kadar. İnşallah dediğiniz gibidir
0322sukran glcn-88 kemik yapısından ve oğlumun da ultrasyon görüntüsüyle aynı daha önce paylasmistm profilim den bakabilirsin ileriki haftalar da net söyler doktorunuz devlete mi gidiyorsunz
beyzzsenturkk annesi53 bizde 16 da %90la öğrenmiştik hayırlı olsun allah uzun sağlıklı ömürler versin güzelliğime mis kokusu kucağından eksik olmasın 💕🫶🏻🫶🏻