Msalbyrk Sulemrahkuzey 26 olmasi grekyordu 25+2 ckti dün 😕 770 gram 30 cm. 2 hafta snra açlık tokluk şekerime baktrcam yükleme yapmycam
Kumral60 Sulemrahkuzey bizde 26+1 olduk bu cumartwsi yaptircam seker yuklemesi en son 19 haftamda 900 gramdik bakalim simdi kac olduk..😊 Soguktan disari cikamiyoruz montlar kapanmiyor o canimi cok skio..
Aylnn Sulemrahkuzey 25+6 yım tam 25 haftalıkken şeker yüklemesi yaptırdım temiz çıktı çok şükür ve bebegim 834 gramdı☺️ Kasık ve bacak agrılarım var bunlar dışında şimdilik iyi diyelim🙏
Sulemrahkuzey Kumral60 ay bende dün gittim şeker yüklemesine montum kavuşmadı üşüdüm grip oldum şuan şekerim çıkmadı şükür 26+4 üm 1019 gram 35 cm olmuşuz
Sulemrahkuzey Aylnn maşallah canım bende de kalça ağrısı çok var yürüyemeyecek duruma geliyorum bazen
Berivanserkan Sulemrahkuzey 27+4 üz kizimla bugun dun seker yuklemesi yaptirdik cok sukur temiz cikti ama enfeksiyonum gecmemis hâlâ idrar yolumda enfeksiyon var
SevgiTkn Sulemrahkuzey bende 25+6 canım en son 3 hafta önce kontrole gittim o zaman 700 gramdı haftaya kontrolüm var kaç gr. Olduğunu o zaman öğrenicem artık 😘
Sulemrahkuzey 33NAZ benim şuan 26+4 35 cm 1019 gram her bebek farklı canım belki seninki minyon bir bebiş olabilir sağlıklı olsun yeterki 💕
zge_frdi Bende bugün 30. Haftaya girdim çok şükür😍 iki hafta önce 1067 gramdi miniğim. Şeker yüklemesi de basta 97 çıktı icince 175 çıktı doktor bir sıkıntı yok dedi ama şeker çıkartacak seyleri dikkatli ye dedi
Cans50 zge_frdi aa benim 156 çıktı tokluk şekerim hemen şeker hastası teşhisi kondu ve diyete başladım 🤣sizin dr unuz rahatmış ne güzel
Sedahoca zge_frdi zge_frdi bende 30 a doğru gidiyorum ama 1.300 kiloydu iki hafta önce yani 27 .haftada benim bebeğim iri sanırım 😳😳
33NAZ Msalbyrk benim 10 aralıkta randevum o zaman 27 hafta olucak ama bana şeker yüklemesi felan denilmedi 🤔
Sulemrahkuzey Zeynp bacım o dert bende de var kalça kemiklerim çok ağrıyor sanki düşüp çanağı kırmışım gibi 😂😂😂
Denizliche Sulemrahkuzey 27+3 olduk kızımla💞🙏 25. Haftada gitmiştim en son şeker yüklemesi için 870 Gr di minigim,şeker de çıkmadı çok şükür .Bel ağrısı oluyor bazen birde iki gündür geceleri kramp giriyor bacagima onun dışında iyi gibiyiz
Sulemrahkuzey Denizliche maşallah canım sanırım bu kramplar sancılar hepimizde var özellikle gece uykularında çoğalıyor
Fbasturk Denizliche bizde 27+4 teyiz gece uyurken kramp giriyor baldirima doktor magnezyum ve kalsiyumlu bi ilaç önerdi, istersen doktoruna sor canım ilaç iyi geliyor
Msalbyrk 33NAZ benm uyusmazlk ignemde var ayni gun halledim dye dedm dktora o gun geldgmde aclik tokluga bakarz dye . Uzak otryorm hastnye .
Fbasturk 33NAZ şeker yüklemesi 28.haftaya kadar yapılıyor, bence yaptır canım sabah erkenden randevu al aç gitmek gerekiyor çünkü
Kumral60 Beriliko sonra duzelttim gormemissin canim 😊 23 de 900 gramdi ne yersem kizima gidiyor masallah.