ElifMetehan Gokselsnem ay bende hergün hissediyorum kesin olacak diyorum yok😂😂 psikolojik bence inan doktorda sıkıntı ettikçe kendinizi strese sokmayın orda kalmayacak nasilolsa dedi
Busratye Dilekgirgin 40 tan çok olması gerekiyormuş sanırım geçen randevuda 100 oldu benim aynı sancı bugünde vardı 20 den yukarı çıkmadı anlamadım ben bu işi 😊😊
Gokselsnem Dilekgirgin valla 20 dakikalık nst yapıyo 5 dk da bir düzenli sancı olucakmış sayı olayını bende bilmiyorum 🤷🏼♀️
Maviii Gokselsnem bende bir iki gündür ishalim, doğum belirtisi sandım meğer demir ilacı yapıyormuş 🤭🤭🤭
Gokselsnem Maviii ben hiç kullanmadım hatta şuandada ilaç kullanmıyorum canım . Ama neden oldu anlamıyorum hala devam ediyor
Busratye Gokselsnem böyle forumda baya var "belirtim yok " diyip bi anda suyu sancısı gelip doğuma giden bakalım öncelik kimin ve sıra bize ne zaman gelcek 😊😊😎😎
mujdefem Ya bende mide yanması var deliricem uyutmuyor düşünün 39. Haftadayız cuma günü doğum 🤲🏻🙏🏼👼🏻🤗Sizde de var mı talcid rennie alıyorum geçici olarak iyi geliyor işte ama uykusuzm dün sabaha karşı 5 di uyuduğumda 8 de uyandm sizde var mı uyku problemi??Kızım uyutmuyor değil ben uyuyamıyrm 😞😞😞
Gokselsnem mujdefem o sorun bendede var süt içiyorum bol bol ağlatıyo beni resmen buz yesem sönmez 😰😰😰
Kaderimoldu azemannesi ne yazık ki dr söylediqi tarihlerde doqum qerceklesmiyormus.. Biz de bugün yarın diyoruz inşallah bakalım Rabbim hakkımızda hayırlısını versin 🙏🙏🤗