hulyademr Arkadaşlar benim 32. Haftam tam 19 Haziran da doluyor. Seminerler de online olacakmış. Bu dönem için çalışabilir raporu alsam o seminer haftasının izni sonraya eklenir mi acaba?
Nmtgnydn hulyademr 31+3 ‘ te çalışılabilir raporu alınabiliyor mu yoksa 32 ve 32+ mı olması lazım acaba?
arirangg hulyademr Seminer haftası ve sonraki kurban bayramının olduğu hafta da ekleniyor. Çünkü o haftada da idari izinliyiz tatil değil.
Berivanilky Evet eklenir ama maalesef sonraki haftalar yani yaz tatili haftaları eklenemiyor 🙄 benim 37 haftam oldu 2 Haziran’da başlattık izni. Tüm izinler tatile gidecek 🙈
Kbrakblut Nmtgnydn doktorun belki ayarlanabilir . Bende eğer sonuna kadar çalışmak istiyorsan 5 gün geç vereyim raporunu demişti.
Cansu4559 Bende 25 teyim eylülde doğum gözüküyor öncesini saydıranilirsin diyenler var yok tatil sayılmaz diyenler var aklım karışık milli eğitime gidip sorayım diyorum banada bişey deyin ilk bebişim
Lur-2006 Cansu4559 valla o işler çok karışık ama saydıramıyormuşuz sanirim ben de çok araştirdim ve bu gün itibariyle izne ayrıldım 30+6 yim ikiz gebelik. Müdür yardımcımı aradım bu şekilde yapman daha iyi dedi
Berivanilky Cansu4559 32. Haftaniz yaz tatiline gelirse eğer çalışabilir raporu almanızın bir faydası olmuyor. 32. Hafta ve sonrası doğum izniniz başlamış oluyor.
Kalendermesrep Cansu4559 Aynı durumdayım ben de. 25. Hafta. Eylül’de doğum. Sadece doğum sonrası 8 haftanı kullanabilirsin dediler. Keske aksi bi durum olsa bir hafta dahi olsa kar 🙏
Daryam35 Kızım 4 Ekim doğumlu yazın calılabılır raporu aldım. Doğumdan sonra sayıldı Ocakta iznim bitti.
Mk1350 Bende 22 haftalik hamileyim eylulde atamam gercekleşecek dogumumda 4 ekim gorunuyor suanlık . Direk izne ayrılabiliyor muyum acaba
Fderboz Buradaki en bahtsız benim sanırım 🤦🏻♀️ 28 Haziran’da 32-0 oluyorum. Bu durumda ben yine çalışabilir raporu alsam mı acaba ?