acarsmom Cigdemtrnn Burak ozkoseye mi gidiyorsun full normal doğum özellikle suda doğuma bayılıyor 🤣 birlikte çalışma fırsatı buldum 🤣🤣🤣
Cigdemtrnn acarsmom evet ona gidiyorum çok iyi bir doktorrrr bir de bu yönünü çok seviyorum doğalcı olmasınj😍
Kardelennn34 Devlet hastanesi olarak Zeynep Kamil önerebilirim orasıda yapıyormuş bizim gelin yaptırmayı düşünüyordu tansiyon sorun olduğu için vazgecti bence bi Zeynep Kamil.görünüp şansınızı deneyin derim
Adyokisimsiz Kardelennn34 evet orayla gorusucem devlet varken özele para vermeye gerek yok olmazsa özele gecicem
Adyokisimsiz Havvabuzoba bide benim 2 sezeryanim var Zeynep Kamil bugün 2 sezeryan sonrası normal doğum hiç yapmadık onermeyiz demiş acaba Necla hoca yaparmi
esarasren Bebiskosuu Bende 36 haftalıkken kendisi ile tanıştım ve herkes sezeryan sonrası normal doğumu bir çok hastada yaptığını belirtti. Ama çok yoğun randevu dahi alınamıyor öğlen 1de gidip akşam 5de çıkıyorum beklemekten maalesef
Bebiskosuu esarasren evet ne yazık ki bi şeyin doğalını isteyince insan hem para dökmek zorunda kalıyor hem de 1 ay öncesinden randevu almak. Ben de her hafta gelen zamlardan sonra bıraktım
Havvabuzoba Adyokisimsiz evet Zeynep Kamil 2 sezeryan sonrası yapmiyormus ama bezmialem yapiyor Necla hanım için de bir şey diyemiyorum çünkü daha muayeneye gitseydim daha önce ssvd kaç kere yaptırdı bunları falan sorardım
Havvabuzoba Adyokisimsiz haftaya cuma aytakin hanıma gidicem Pendik medipolde bende bayan daha rahat ederim diye son kez ona görünüp öyle kimde yapacağıma karar vericem çok uzak aslında bize Esenyurt’ta oturuyorum düşün 😁
Adyokisimsiz Havvabuzoba az önce aradım bana dediler ki hayır hastanemizde yapılmıyor Necla hoca yapmıyor falan acaba yanlış mı hatırladın birde bezmialem iletişim numarası atarmisin sende varsa çok baktım bulamadim
Havvabuzoba Adyokisimsiz hayır kız Necla hanımla bile görüştü sekreteri bekledim o kadar telefonda evet yapıyor dedi muayene ücretine kadar her fiyatı alıyorum bütün hastanelerden niye öyle dediler ki acaba 😤
Havvabuzoba Adyokisimsiz tabi atayım ama doğum ücretini söylemiyorlar hastaneye gelin diyorlar orada bı bayan doktor da vardı ssvd facebook grubu var orada ssvd hikayeleri yazılıyor onlardan görmüştüm bende