Yubiii Merhaba sevgili hamişler, 30 31 haftalıkken tatil yapılırmı acaba , bazıları uzun yol yapılmaz vs diyor bende kararsızım açıkcası, aranızda böyle bir deneyiöm yaşayan varmı 🌸🥰
funnymummy Yubiii yani bu kişinin bünyesine sağlık durumuna bağlı aslında siz nasıl hissediyorsunuz doktorunuz ne der ona göre hareket etmelisiniz
Aecer Yubiii 32. Haftamda gidicem bayramda 5-6 saatlik yolla tatile. Hiç de bir şey olacağını sanmıyorum. Doktorum da yasaklamadı sadece dikkat et dedi
beyzaturker56 Yubiii 32+4 üz dün geldik tatilden doktorumuza danışarak hareket ettik doktorum bir sıkıntı olmayacağını havuza girme ama denize girebilirsin iyi gelir hatta dedi kol ve bacak güneşlenebilirsin çok olmamakla birlikte dedi bol su iç dedi. Biz 7 saatlik yol yaptık 2 saatte bir mola verip 5 dk yürüdüm denize girdim ama her deniz çıkışı mayo değiştirdim doktorum kesinlikle ıslak mayo ile durma dedi tabii bünye meselesi doktorunuz en iyisini bilir danışarak hareket edin derim 🌸
Yubiii Evet beyzaturker56 iyi yapmışsınız ne güzel, bende bir sıkıntı olmayacagını düşünüyorum ama malıl çevreden çok ses gelimmce insan bir tereddte kalıyor 🙄🥰