Hizligonzales Zln2152 evet evet bu ikinci bebegim oglumdada hic gecmicek gibiydi simdi 21aylik buda bi bakicam yuruyecek kosacak🥰
Zln2152 Hizligonzales maşallah evet kesinlikle öyle hele bebişler çok çabuk büyüyorlar göz açıp kapayıncaya kadar🥹 cinsiyeti ne bebeğinizin 😍
Zln2152 kahvesever__ maşallah Yolu yarılıyorsunuz sizde 😀 Hem bebiş hem gebelik biraz zorluk oluyordur tahmin edebiliyorum. Sıcaklara gelirsek Karadeniz’in yağmuru hiç bitmiyor ama bende ki terleme hormonlardan herhalde su gibi terliyorum 😂
kahvesever__ Zln2152 hemde çok zor oluyor oğlumla oğlum hiç durmuyor sürekli evleri batırıyor çok hiperaktif bir çocuk burada çok sıcak 30 derce
NurhayatAsel 34+3 pırasa olduk şafak:sisteme göre 39 ama son 32 gün kaldı kavuşmamıza sağlıkla gelsin tüm bebişler
Zln2152 Alimenur maşallah birşey kalmamış size de. Evet normal doğum olunca net tarih olmuyor bebeklerin keyfini bekliyoruz 😀
Alimenur Zln2152 aynn öyle heran gelebilir gözüyle bekliyoruz hanımefendiyi keyfi ne zmn isterse çıkıp gelcek inşaallah
Melisct94 Zln2152 Amin canım inşallah sizde öyle sağlıkla alalım 🙏 ah ah oğlumda bende 4 ay çektim 7 de geri başlamıştı umarım bu öyle olmaz diyorum 🙊
Ztopki Zln2152 Zln2152 valla çok yoğun ped yerine çocuk bezi kullanıyorum acile gittim ama zaten iğne ve hap kullanıyorsun başka tedavi yok dediler bende eve geldim bekliyorum bakalım.. Amin inşallah canm
Simge_celen_ozyildiz_ Zln2152 biz bugün elma olduk 14+0 🥰 Daha yolun başı şafak çook karanlık 182 ama doktor 20 gün gerisi dedi 162 😂
Zln2152 Simge_celen_ozyildiz_ karanlık şafak ayndınlanacak az daha sabır 😂 İlk aylarda bende öyleydim yaa zaman geçmiyor diyordum ama meğerse su gibi geçiyor🥹
Ztopki Zln2152 biz bugün incir olduk çok şükür 11+0 hafta daha 🥰 kanama ve sanciyla geçiyor bulantilar da cabası
Zln2152 Ztopki ayy da minnacık. Kanama varsa dikkatli ol canım elinden geldiğince yatmaya dinlenmeye bak iş vs ayakta falan durma inşallah atlatırsınız