Erden37 Zln2152 Tam 20 haftalık olduk bugün oğluşumla yolun yarısındayız 🥕 kadar olduğumuzu söylüyo bilgi sayfası bakalım. Şafak uzun bizde biraz daha 😀
elaweannesi Ant_9523 yatakta dönüşlerim sıkıntı artık mide bulantım war bu ara üşütmüş gibi anlamadım ayağımda sızı oluyor bide geceleri
Nur_eda_yksl Biz daha bezelyeyiz 🫛yavaş yavaş büyüyoruz Şafak 235 heyecanla bekliyoruz 🥰 6 hafta 3 günlüğüz ♥️
Zln2152 Mervemsii bu bebişler ne inatçı böyleee 😂 daha fazla bekletmesin Sunu falan mı alacaksınız eğer gelmezse
Srperg Zln2152 benim de beklicek gibiyim devlette doğum yapıcam rica karşılığında umarim sezeryan yapar çünkü artık içimde tutamiyorum ne açılma ne sancı kafayı yicem bu sürec benim için yardım almam gereken bir süreç sanırım inşallah saglikli bir sekilde alirsiniz bebeğinizi kucağınıza
Zln2152 Srperg amin inşallah 🙏 Devlet isteğe bağlı sezaryen etmiyor diye biliyorum 🥹çünkü benimde kistim var sezaryen istedim aksi durum olmadığı sürece sezaryene almıyoruz dedi kistini söyledim bile isteye kist uğruna 7 kat kesilmeyi göze alma dedi sancını bekle dediler ama gün geçtikçe ağırlaşıyoruz 40 haftayı beklemekte çok zor olacak sancı gelmezse eğer