Elif-kurt25 33+6 günlüğüz sürekli iki gündür bir yere toplanıyor karnımın hiç normal olduğunu görmedim sebebi nedir ki bide ishalim bayağı özür dilerim 🥺
Bet1 Elif-kurt25 bu toplanmalar kasılma oluyor canım yalancı kasılma da olabilir eğer dinlenince geçiyorsa. Ama çok sık oluyorsa doktoruna söyle mutlaka bir nstye falan gir
dezgi Elif-kurt25 canım benim bebeğim de de böyleydi ve zaten bir hafta sonra Sancılarım başladı genelde bebek kanala girmeye çalışıyor olabiliyor ama endişelenecek bir şey yok doktorun da aksini söylemedi ise bunlar normal hareketlenmeler kasılmalar bol bol dinlenmeye bak
Elif-kurt25 Bet1 gittim kuzum nst de bisey çıkmadı çok şükür suyum biraz fazla ondan olabilir dedi oturunca ayakta hep sürekli bu şekilde sivri normal hiç olmadı iki gündür acaba doğum belirtisimi
Bet1 Elif-kurt25 yavaş yavas vücut kendini hazırlıyor. Şekeriniz varsa yediklerinize dikkat edin ondan da bu şekilde toplanmalar olabilir. Ama 34. Haftadasin artık normal bence nst de bir şey çıkmamış. Bende 34+0 im
Elif-kurt25 dezgi yok kuzum hersey normal dedi doktor suyun fazla olduğu için kasılmalar olabilir dedi ama erken doğum haberciside olabilir dedi dinlen dikkat et dedi
gulten_01 dezgi Merhabalar ben 26 haftalığım benimde karnımda inanılmaz sertleşme oluyor ve benimde bebeğimin bir tarafta toplandığını zaman zaman hissediyorum ilk gebeliğim 14 haziranda kontrolüm var ama acaba normal midir ki bu haftalarda ?
Elif-kurt25 Bet1 şekerim yok kuzum herseye baktırdım normal çıktı hersey belirsiz yere suyun fazla diyor doktor kendide çözemedi 🙄☺️
Bet1 Elif-kurt25 olabilir canım şu fazlalığı genelde şeker den oluyor ama zaten az kalmış hayırlısıyla bir şey olmaz
dezgi gulten_01 kuzum bence normal benim doktorum magnezyum iç demisti zaten de düzenli içiyordum ama maalesef biraz yorulmam hemen toplanır sadece sola yatınca rahatladı ama benimki sabırsız olduğu için kasıla kasıl 36+6 da suyum geldi birden doguverdi yavrum😃😃🌼💙
dezgi gulten_01 rica ederim okşayıp sarki söylerdim güzel bebeğim diye severdim beni üzmez düzelirdi🙊 sizde konuşup rica edin belki yardımcı olur annesine🥲❤