nur0312 arkadaslar aranizda kefir icen varmi hamilelige cok iyi geliyor doktor bana önerdi bende birazdan deneyecm ☺️
Nazkin nur0312 canim hamileligim kefirle geciyor valla ayran yerine iciyorum yogurttan ayrandan daha faydali Ama bebegin kilosunda deisiklik olmuyor yani kilo aldiran degilde faydali bisey kemiklerine
Gebeyimben doktorum gunde 2 bardak kefir icersen hem boyu uzun olur hemde kemikleri cok guclu olur demisti suan 2. Bebegimi bekliyorum ihmal etmeden icmeye calisiyorum cunku pek süt icemiyorum
Agg0207 Altınkılıç laktozsuz kefir içmiştim bende bir ara ama son zamanlarda bıraktım artık en kolay içimi olan bnce altınkılıçtı digerlerini içemedim bir türlü
nur0312 Arkadaşlar ben kendim mayalamayi bilemediğim icin içim kefir ictim bugun. Oda olurmu acaba tadi fena degildi tabi bi dikiste icemedm yrisini ictmyarisini da sonra icerm dedim
fzt_deryagunes nur0312 hazır ürünlerde katkı maddesi oluyor evdeki gibi olmuyor faydası Kefir mayalamak cok kolay aslında, normal süte mayayı atıp birgün beklyiorsunuz diger gün süzdügünüzde kefir hazır, deneyin isterseniz 😊