esmerella37 icecek ama icinde b3 vitamin b5 vitamin b6 vitamin folik asit b9 vitamin b7 vitamin b12 vitamin var iceriginde aldm iciyorum belki fayda eder 😂😂
Elif__oztrk esmerella37 bunun kadın için olanı da var ama içeriğine bakmak lazım vitaminleri ayrı ayrı içseniz daha faydalı olur diye düşünüyorum ben pek güvenemiyorum böyle ürünlere ☺️
Daisy0000 esmerella37 Böyle şeyleri bilinçsiz tüketmemelisiniz,kalp krizine bile sebebiyet verebilir. Eşim sporcu ve evimizde bu gibi bicok ürün var. Oradan biliyorum
Kalbiimde2can esmerella37 kiz allah seni ne iciyoooon men power yaziyo hormonlarini alt üst edeceksin böyle seyler yerine eczaneden folik asit al onu tüket bence
esmerella37 Elif__oztrk ben erkegimi almısım 😂😂 vitaminlere baktım drek folit asit fılan yazınca 😂😂😂🤭🤭
Elif__oztrk esmerella37 😂😂 women yazıcak üzerinde bu erkek için ve genelde sporcular kullanıyor enerji içeceği niyetine 😁
Moruk07 Sporcu içeceği üstelik kalp rahatsızlığı da yapabilir siz yüksek seviye spor yapan birimisiniz hamileyseniz bence asla içmeyin …
esmerella37 Kalbiimde2can hahah ay markette gorunce bi deniyim dedim bdaha almsm guzel degil tadı zaten
runkli0606 esmerella37 bunların içinde l-carnitin var gebeysen içme sakın suplement kategorisinde zararlı
esmerella37 Alizee ay ne bilem aldım oyle gorunce alısvers merkezi icinde calısınca insan ne alacagını sasırıyor
Kalbiimde2can esmerella37 allahtan güzel degil 😅 eczaneden folik asit al hamilelik öncesi kullanabilirsin hazirlik olur bebisin tutunmasinda ❤️