renklihersey- Kızlar 10 haftalık hamileyim özellikle neler yiyorsunuz, paketli gıda tüketiyor musunuz, gazlı içecek içiyor musunuz, çay içiyor musunuz?
twofruits renklihersey- paketli gıdaları ilk hamileliğimde çıkardım hayatımdan almıyoruz uzun zamandır eve salam sosis hazır olan bir çok şeyden uzak duruyorum kahvaltılık soslar çikolata gazlı içecekler abur cuburlar yok çok çok nadir misafir gelir ya da toplanırız arkadaşlarla o zaman çeşit olsun diye alıyoruz içecek ve cips ama yememeye özen gösteriyorum oğlum 19 aylık oldu çoğu şeyi kendim evde yapıp verdim bizim yediğimizi görmediği için sağlıklı beslemeye çalışıyorum ikinci hamileliğim tek bırakamadığım ve en zararlısı hazır kahve süt tozu oldu günde bir fincan kahve içiyorum çayı açık ve şekersiz içiyorum zaten yıllardır Demir eksikliğine neden oluyor diye iki bardaktan fazla içmiyorum günde o da kahvaltıdan sonra
Amineazra renklihersey- paketli Gıda ilk zamanlar tüketmedim şimdi 30 haftalık oldum arada bir yiyiyorum gazlı içecek gebelikten önce de içmezdim cips vs de yemezdim şimdi de yemiyorum limonata seviyorum arada bir içiyorum kuruyemiş çok iyi oluyor tavsiye ederim doktorum da badem kaju fındık ceviz ye demişti