MLK 2 yıl kadın doğumda asistanlık yaptım. Daha sonra evlendim ve işten ayrıldım şuan 31 haftalık hamileyim. 12 haftama kadar alttan muayne oldum. Normal eşlerimizle girdiğimiz ilişkiden bile daha masum vajinal muayne. Ve bu programda kalp atışını karından görmeyen herkese vajinal muayneyi önerdimm ama cahil damgası yedim 😁 sonra kimseye alttan muayne ol yazmadım insanlar gerçekten cok cahil. Doktorlar o kadar eğitimini alp ellerinden binlerce hasta geçmesine rağmen bu işin en iyisini bunlar yaparken insanların bu cehaletini anlamıyorum. Ben 5haftalık hamileyken doktorum ultrasondan bakıp kalp atışını göremedi hadi vajinal bakalm dedim adam şok oldu. Bravo sana dedi insanlar bu konuda o kadar ön yargılı ki vajinal muayne yüzünden doktoru değiştiren hastalar tanıyorm bana gelip vajinal bakmak istediler bende size geldim diyolar dedi ve ben karından göremediğim kalp atışını aynı dakika vajinal ultrasonda gördük. Kimseye anlatamazsın deli bi kuyuya taş atmış sazanlar da devam ettiriyo. Bebeğin düşüceği varsa düşer zaten vajinalle alakası yok cünkü rahim ağzından bakılıyo ama anlatamıyosn işte toplum olarak ciddi anlamda geri kafalı ve cahiliz. Ay bende cok sinirlendim şuan gidiyorm 😁😁