MLK Senos inan bende anlamıyorum bu inananları sonra gidip doktorlarada burda duyduklarını söyleyip fırçayı yiyip oturuyolardır eminim😁
Senos MLK bencede 🤗 sonra doktor o şekilde tepki veriyor diye doktor da kötü oluyor, ters tepki verdi oluyor 🙄🤷🏻♀️
Bisofiya MLK Allah nasip etmeyecekse o bebeği alttan muayene olmadan da etmez. Her düşüğün, kanamanın sebebi o mu? Haklı bir isyan, tebrik ederim 👏🏻👏🏻👏🏻
MLK Bisofiya tabi ki takdir-i ilahi diye bişey var sorsan dini bütün insanlarız ama en ufacık kötü bi olay yaşadığımızda rabbimize sığınıp sen bana bunu layık gördün bu benim imtihanımdı demek yerine etraftaki insanları doktorları suçluyoruz. İnan bana bebeğimi kaybettim bir kere bile kötü düşünmedim şuanda hamileyim ve hep diyorum allahım o benim imtihanımdı bu benim ödülüm verdiğinede şükürler olsun vermediğinede diye..
BurcuY MLK valla her gördüğüm yerde zararlı deil yazmaktan bende yoruldum boşuna yeni anne adaylarını korkutuyolar ve insanlar bebeklerini görmek için 2 hafta daha endişe içinde beklemek zorunda kalıyo 🙄
Hafizeipek MLK ben birine vajinal USG düşüğe neden olmaz dediğim için cahil cahil bilmediğiniz konularda yorum yapmayin demiş dün bana biri 😂😂😂😂😂
MLK Senos hakediyolar boşver hiç üzülmüyorum doktorlardan azar yedikleri zaman valla doktorlarada yazık kendilerini salak yerine koyulmuş gibi hissediyo insanlar
Nrcn8920 MLK 👏👏👏 gerçekten çok haklısınız hani ilk hamileligim ve bazen yazıları görünce korkmamak elde degil
MLK Nrcn8920 korkma güzelim sen yalnızca doktoruna inanmak güvenmek zorundasın hep dua et hep hayırlısını iste rabbim en iyisini bilir🙏🏻
BurcuY Hafizeipek hahah 😂😂😂 bende 4 kere muayene oldum vajinal bide benim cahillik boyutuma bak sen 🙊😂😂
caglademir MLK ya ben bu cehaletin boyutuna inanamiyorum, Allah yuzlerine bakiyo da saglam evlat doguruyolar
MLK caglademir malesef kii ülkemiz bilmeyen araştırmayan ama akıl veren insanlarla dolu canım benim diyecek söz çokta anlayan insan olması lazım