Seymaben Ay kizlar bu kuruma cizgisimi ya insallah oyledir kizim daha 15 aylık adetimde gecikti 5_6 gun oyle suphe duyacagim bi iliskimde olmadi bune ayol🥲 (ilk 5_10 dk icinde cikmadi bu cizgi )
Nazlimom Seymaben T nin hizasında çizgi görünmüyo o ortadaki kuruma çizgisi benimde 14 aylık oğlum 16 gün gecikti bu ay oldum 😂
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Seymaben kuruma çizgisi ama siz yinede bir erken gebelik testi alıp yapın içiniz rahatlasın
Seymaben Selinakbas yok kiz deme olmasın olmasın allahim isteyene cifter cifter versin insallahta bende bi cocuga daha bakicak guc yok🥲
Seymaben Deletedmom_103 yok askim testi yapym 5_10 dk icinde negatif olarak gorumuyordu tertemiz lavobonun ustune biraktik.kizima baktim aradan bi 20 dk falan gecti atmayi unuttugum geldi aklima bi baktim boyle olmus
Elitopatra25 Seymaben tekrar test yap bence yine aynı cikiyosa vardır ama bana kurma çizgi gibi geldi ikinciyi yapınca bizlere soyleee merak ettim
Seymaben Elitopatra25 banada oyle geldi kizimda yaptigim testte yapar yapmaz 2. Cizgi cikmisti prdan bikiyorm ama iste insan korkuyor🤦♀️tejrarliyip doneyim size🤦♀️🤦♀️🫶
Elitopatra25 Seymaben aynen bende yaptığım zaman silik çıkmıştı ama hemen çıkmıştı sonuç bu hem tam belli değil hemde kurma gibi hakkında hayırlısı olsun bilgilendir bizi😀