Lalelimm Küçük hanım çok nazlı valla her gün doğurdun mu diye bakıyorum sen doğurmadıkça kendim için de korkuyorum 😂😂38 de doğururum diye içime doğuyor du hep ama inancım kalmadı yarın 38 oluyorum bakalım benim kız da süründüreck mi beni
Hazalaskin Burnumageliyoduslkmsn kız ada çayı içtin diye değil yarım litre içtin diye olmuştur o 😂 bı fincan içicektin tatlım 😂
Hazalaskin Burnumageliyoduslkmsn kız sen napiyon 😂😂😂 kahkaha atarak okudum postları 3 tane olmaz 😂 aktar bana dedi ki bı tane seç doğuma niyet ederek onu sancin gelince suya koy Meryem suresi Ayetel Kürsi Felak nas oku istersen de suyunu iç. Ben içmedim bişey olur diye açılmam hizli oldu ama ben bunu suyum geldikten sonra yaptım.delisin ya valla 😂😂😂 çok yaşa emi
Burnumageliyoduslkmsn Kukulikukuli12 ben havuz alıp içini Meryem Ana otuyla doldurmayı düşünüyorum 😁😁😁
bebeklerimveben_ Burnumageliyoduslkmsn devlet hastanesine mi gidiyorsunuz özele gitseniz suni sancı ile başlatsalar normal doğum yapmadım pek yorum yapamıyorum ama fkflfl
Burnumageliyoduslkmsn bebeklerimveben_ 41 de veriliyor suni sanırım evet devletteyim burdaki özeller hep binbahane bulup sezeryana alıyor uğraşmamak için kendi dusuncem değil özel hastanede yeni doğan baş hemsiresi söylemişti tanıdık o yüzden sıcak bakmıyorum o parayida kendime kullanırım diye düşündüm 3 ayda bir kontrole özele gittim testleri özelde yaptirdim tek hastaneye bağlı kalmamak adına . Bu hafta da inşallah gideceğim Meryem Ana otunu içtim belki başlar sancılarım bu hafta gidip gerekirse suniyle doğum isteyeceğim
cokkasmabeabi Burnumageliyoduslkmsn 2.5 sene önce doğurdum 😂😂 bol bol hurma yiyordum günlük 20 geçiyordu çay içiyordum işte sancılarım vardı 4 cm açıklık ile yatisim yapildi Meryem Ana otu suya koydurdum eşime yatış yapılınca. Aksam oldu yatış gece uyudum sabah suyumu patlattilar yarım saat içinde doğum yaptım
cancel_ Burnumageliyoduslkmsn umarım hızlıca doğurursun ❤️Meryem ana otunu suya koyuyorsun ve Meryem suresini okuman gerekiyor sen de okuyabilirsin bir yakınında okuyabilir ve o sudan 1. 2 yudum içmen gerekiyor oda açıldıkça sen de rahatlayacaksın ve doğumun güzel geçecek inşallah doğum bittikten sonra sudan hemen çıkar ki senin de toparlanman daha kolay olsun🫶🏻🥹