Meryem Ana otunun diyarı Arabistandan hepinize selam arkadaşlar. 41+1 kızlar eşim aktara gitti ahududu böğürtlen bilmem ne kalmamış ada çayı al dedim yarım litre içtiğim için bitti de. Adam anlamış doğum için olduğunu kaç haftalık diye sormuş eşimde utanmış çok haftalık abi demiş 😁😁😁😁 sonradan dili dönmüş 41 diyebilmis xjsjsjdnd adam da demiski ada çayı çok zararlı niye içti içmesin sakın demiş eski hekimim ben demiş 🥴 gerçekten de buraya doğurdu postu açarsınız diye demedim gece çok kötüydüm baya kustum karnım çok ağrıdı tansiyonum falan düştü ada çayı çok tehlikeliymis biri daha dün dedi ama dinlemedim işte cahil kafam. Neyse adam 2 tane Meryem Ana otu vermiş kaynatip içsin demiş doğumu başlatıyor demiş doğumu bu şekilde başlatan varmı ben geçen sancı tuttuğunda koymuştum kendimkini suya 3 gün suda kaldı dün cikardim sabah baktım kurumuyor kapanmıyor sjsjsjd şeyim acıkmı kalacak dushsjejdjshj neyse iptal iptal iptal dedim inşallah iptal olmuştur o şimdi elimde iki tane var nasıl kullansam kızlar 1 ini kaynatıp içeyim digeri doğum sancısı zamanına mi kalsa?