Kubra00111 Kızlar sprem hareketliligini ve sayısını arttırmak için keçiboynuzu kürü nasıl yapılıyor pekmezini aldık ama eşim için henüz test vs yapmadı takviye amaçlı amca,
Minnakkurabiyeveannesi27 Kubra00111 eger sperm soeununuz varsa bunlara ek zeucit vitamin takviyesi alin
merrvekus Kubra00111 eşime yapmıştım baya da faydasını gördük iki su bardağına 7-8 tane keçiboynuzu kaynatıyordum sonra soğuduktan sonra süzüp bir bardağını uyumadan önce diğerini sabah aç karınla içiyordu
Sevgi56 Kubra00111 Eşimde hareketlilik yüzde 1’di. Bu takviyeyi iki ay falan içti ben hamile kaldım hemen, bize faydası oldu sende bak istersen, morfolojide düşüktü.
Kubra00111 Minnakkurabiyeveannesi27 test yapmadi henüz bu ay da deneyelim ondan sonra test ama şimdi hareketliligi ve spremi srttiracak biseyler deneyelim dedik
ErhanKubra Kubra00111 hareketlilik sorunu varsa kesinlikle e vitamini öneriyorum solgarın keçi boynuzu özünün yanında onu kullansın çok faydasını görecek Allah’ın izniyle
Bltdilek Biz evlendiğimizden bu yana deniyorduk. Eşim birkaç şey kullandı . Kullandıktan 1.5 ay sonra gebe kaldım çok şükür
Mslme_0krkmz Doktor dışında kendi başınıza vitamin ilacı almayın bence benim eşim almış zararı olmuştu doktorumuz 2 hap verdi ekstra da keçi boynuzu pekmezi ile çakşır otunun tozunu karıştırıp sabah akşam 1 tatlı kaşığı yemişti ayrıca fındık fıstık kuru yemiş çok tüketsin