Gizzgzz fizikcianne puseti kendi yenidoğan minderi varsa gerek yok ama yoksa al bebek rahat etsin diye bel desteği falan oluyor benim puseti kendi yeni doğan minderi vardı
Azra00 fizikcianne pusetler mindersiz rahat olmuyormuş ben aldım puset minderi çok aşırı pahalı değil internetten indirim takip edip alabilirsiniz
Eemoom fizikcianne evet çünkü rahatsız diğer türlü. Bebeğin beli sırtı falan ağrır öyle yata yata. Çokta kullanılan bişey eğer sık dışarı falan çıkıyorsanız almak lazım
Sabina__ fizikcianne benim pusetimde minderle baby plus markası ama yine de minder aldım yeni doğduğu zaman küçük oluyor bebekler tam otursun diye biraz büyüdüğü zaman minderi çıkartırım
babyasyanil Pusetler mindersiz çukur gibi oluyor bebek sanki parantez gibi duruyor müslin kumaştan almıştım ben trendyoldan minder ve puset örtüsü seti olarak
Sukran2022 Ben de 21 haftalık hamileyim geçen sipariş verdim müslin minderi ve örtüsü takım olarak 200 TL’ye almıştım Trendyol‘dan da hemen geldi çok kaliteli beğendim yani kumaşını da bence al puseti nde minder yoksa daha yumuşak ve daha konforlu hale geliyor
gunes88 Gebe okulunda pusette minder kullanmamamiz gerektigini söylemişti ebe biraz sert bir zeminin daha uygun olacagini soylemisti ✨