Fatmauzun_ 22 haftaya kadar erkek bildiğim şimdilerde kıza benziyor deniliyor bende hep erkek hissettim niyeyse hala hissediyorum 4 doktor erkek dedı 3 doktor kız dedı suan kızda kaldık eşimle girmiştik ona da söyledi kız diye değişmezse kız şuanlık 😂😂
Fatmauzun_ Papatyaaa__ kararsız gibiydi işte ultrason görüntüm bacak ultrasonum sadece bu var 24 haftalıktı buna kıza benzıyor denildi
Nur_50 Fatmauzun_ direkt tarih yazmıcaksın sen ilk çin takvimi yıl başlangıcı bakacaksın Şubat 16 1999 o yıl Kısaca açıklamak gerekirse, eğer anne Çin Takvimi’nin başlangıç tarihinden önce doğduysa annenin yaşına 1, sonra doğduysa 2 eklenmelidir.
Nur_50 Fatmauzun_ bak sen 5 eylül 1999 doğmuşun 16 şubat 1999 başlangıç yani sen sonra 🤣o zaman 2 ekliyoruz yaşına erkek çıkıyor yeni yaptım varya az önce bir eklemişim
Fatmauzun_ Papatyaaa__ valla bende diyorum ama doktorlar hep kitaptan okuyorlar ya güven olmaz 😂😂😂😂😂😂
Yenianne222 Fatmauzun_ doğru diyosun valla ben daha 10. Haftadayım aynı sabırsızlık var seni düşünemiyorum 😂😂 inşallah sağ Salim kucağımıza alırız doğduğunda popişten ısırcan mecbur uğraştırmış çünkü seni hehehe 🤭 😂😍
Papatyaaa__ Nur_50 ben eklemedim hiçbirşey doğum tarihimi ve sat yazdım erkek çıktı ve erkek bebeğim🥰