Sedefibrahim Kubare134 ben hamile olduğumu öğrendimizde almıştı haberim yokken doğuma biraz daha bar bakalım alıcakmı
Sunshine__ Mustafayigitvebeytugannesi ben olsam bende düşünürüm kardeşim 4 değil 14 bile olur haniiii😁😂🤭🤭🤭😁
inciata oğlumda telefon yüzük almıştı bunda da daha doğum olmadı ama önceden aldı kurutma makinası :) belki söylüyorum çeyrek bileklik ve 5i biryerde diye bakalım alırmı bilmem
Sunshine__ Mustafayigitvebeytugannesi şaka Maka maşallah rabbim mutluluk huzur versin çok güzel bir şey eşinin seni böyle sevmesi saygı sevgi göstermesi Rabbim daim etsin canım 😘😘😊
Sudenaz0105 Kubare134 eşim belli etmedi hiç küçük altınlı kolye aldı sağolsun ama ben beklemiyordum bişey alındığını da bilmiyordum neden alınıyor ki aslında anlamadım da🙈
sevaldqn1 Kubare134 bilezik alayım diyor da ben kabul etmiyorum ortak çıkıcan araba alcan sonra demi diye 🥲🥲🥲
Prensannesi72 Benimki hiç bir şey almadı şimdiye kadar bana. İlk hamileliğim 28 haftlıgım, hediye istiyorum desem doğum hastane masrafı bebek masrafları çok yetişemem alamam der almaz zaten.
alimerve Kubare134 ilk hamileligimde dogurmadan götürüp bana sectirmisti altın bileklik almıştık 😊 şimdi daha hamileliğimin başlarında yine kuyumcuya götürüp altın kelepçe aldı cagnimmmm kocam