Handeaslan39 Gozdem sıcak su çok iyi geliyor ama henüz hamilesin oturma şakın benımde basıma geldi çok sor acı yememeye çalış ve bol su iç
Dsa Gozdem bende gebelik öncesi yaşadım. Ne kulladıysam anlık rahatlattı. Taki sarı kantaron yağı ile tanışana kadar. Hücre onarıcı kendisi. Tabi orijinal yapılmış olanını kullanmıştım. 1 hafta gibi kısa bir sürede geçmişti mutlaka öneririm
Pinaryyim Dsa sarı kantoronu bnde kullandım gerçekten işe yarıyor.eşim onla çatlagını iyileştirdi ama bnmki devam ediyor.
Duyduy Bende basur memesi var, henüz doktora soramadm ama normal dogum olursa herhangi bir sakıncası varmı acaba bana? Çünkü şuan hayatımı zorlayan bir durum yok ama dogumda ıkınmadan ötürü çogalırsa diye korkuyorm tabi normal dogum olursa???
Yesimgedikk Duyduy doktor bana dogum sirasinda buyuyebilcegini dogumdan sonra belki bi operasyon gecirebilcegimi soylemisti. Bendede var meme cunku ve cok fazla kanama yapiyo kabiz oldugum zaman
cansuece Duyduy bendede aynı ama henüz doktoruma sormadım bir dahaki randevuma soracağım 🙈kanama vs yok sadece hafif sallanır şekilde olmuş bi tane şuan ha ilerde belki Doğum sırasında büyüyebilir falan ama şuan bi tedavisi yok tek problemim wc den sonra üstüne hemen oturamıyor olmam özellikle hamileliğimin bu haftasında kabızlığım başladı 😔
cansuece Bende de var fakat sıcak su azdırırmış diye ben kullanmadım .hamilelikte yapacak birşey Yok diye biliyorum.ıkınmadan çoğalmayacağını duymuştum.bende doktoruma soramadım tabi 🤦♀️Bi akrabam da tam 7tane varmış bana tam olarak dediği kabak çiçeği gibi açmış 🙈doğumdaysa zorlanmış ama doktorun bilinçlendirmemesinden dolayı.hani şuan küçük diye ben önemsemedim ama sormak lazım bi doktora 🤦♀️
Gozdem cansuece aynı benimde öyle anlattığın gibi, kanama yok ama tuvaletten sonra yanıyor oturamıyorum bir süre 😟
cansuece Gozdem soğuk su ile tahratlanınca özellikle oluyor ılık su olsa belki o kadar acımaz benim 🤦♀️ Normal ısısına gelene kadar bekliyecez mecbur 😊