monagra Kızlar 38+4′e sezaryen tarihi aldım, sizce erken mi? Doktorum erken olmadığını ve artık çocuğun kakasının oluşmaya başladığını söyledi. Cumartesi günü kontrolüm vardı, 3300 olmuş çocuk kilosu da iyi ama size de sormak istedim
MiniginAnnesiii_ monagra çok hayırlı olsun Rabbiiim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm bize de dua et bizde 38+4 ne ses var ne de bişi
Dlkzz monagra 37+1 acil Doğuma alındım. Bebegi çıkarmasıyla kakasini yapması bir olmuş doktorunuzu dinleyin derim. 38 hafta erken bir hafta değil.
monagra MiniginAnnesiii_ inşallah sizin de hayırlısıyla sağlıkla gelir bebişiniz, bazıları ses etmeden geliyor sizinki gibi, bazıları da benimki gibi ben daha duramıyom burda diye tekme tokat gelmeye çalışıyor 😂
monagra Esrafatih01 merhabalar 36.haftamda almıştık, zaten benim 32-33′ten beri çok sancılı geçiyor hatta bir gece hastanede yatırdı beni doktorum. O yüzden de 38+4′te alalım dedi beklemeyecek belli ki dedi. Kafası rahim ağzımda tam, düzgün ölçüm bile yapamadılar son gittiğimizde yani çocuk tamamen doğum şeklinde şu an
monagra ddilaraas ne bileyim burada herkes 40′ları bekliyor ama normal doğum için gerçi o. Ben sezaryen olacağım zaten 40′ları doktorlar beklemiyor sezaryen olunca. 39′u mu bekleseydik acaba diye düşündüm bi ama doktorum daha iyi bilir tabi
JEJjzkdkd67272 Ben 35 te 2 kilo doğum yaptım hiç sorun olmadı şükür rabbime zaten 38 de tam 9 ay oluyorsunuz gayet zamanı ;)
ddilaraas monagra 1-2 gun oynuyo 39 ıcınde çok bır şey fark etmez kuzum 39 dan sonra her an suyun sancın açılman olur diye belki
monagra ddilaraas evet doktorum da 1.5 cm açılman var, 39′ları beklersek çok açılman olabilir ve normal doğumdan madem korkuyosun, buraya 6-7 santimle gelmeni istemem dedi o yüzden perşembeye gün aldık biz de 😝
Urasbebegim monagra şuan 39+5 im tık yok ara ara sancılarım oluyor uzun süreli ve düzenli değil.saglikla hayırlısıyla dogsaydi bebeğim 🫠
monagra Çok sağolun teşekkür ederim cevaplarınız için umarım hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza 😍🥰🐣