Maras46konya-00 Kızlar şeker yüklemesi nasıl yapılıyoe internette glikoz içiriliypr diyor tadı nasıl bilgi lütfen
Youngmotherr Maras46konya-00 tadı içeceğe göre değişiyor ilk açken kan veriyorsunuz sonra idrar istiyor bazen duruma bağlı istemeyebilir içeceği içip bir saat bekliyorsunuz yine kan veriyorsunuz
salimeordek26 Maras46konya-00 Ac karna kan veriyorsunuz sonra glikoz şurubu içiyorsunuz sonra 1 saat sonra tekrar kan veriyorsunuz.Ben öyle yapmıştım ama tadı güzeldi bence
Tubikin_hamilelikmacerasi Daha bugün sanah yaptırdım. Benimki kucuk kutu kola içinde çilekli bı içecek di, eczaneden aldık, hafif asitli ve şekerli, çilekli sodaya çok benzio biraz sekerlisi🤭🤭
Emine_ay13 0.5 lt şişeye glikoz veriyorlar onu dokuyorsun içiyorsun bir saat bekliyorsun kan veriyorsun sonra bir saat daha bekliyorsun tekrar veriyorsun. Bende öyle olmuştu hiç zorlanmadım içerken kafanda kurcalamasan bir şey olmuyor korkma bence ve yaptır. Ben yaptırdım şekerim çıktı diyet verdiler uyguladım eğer yaptirmasam şekerim olduğunu bilemezdim ve tatlı türü ne yemeye devam ederdim. Şekeri olup ta bilmeyenler için doğum zor oluyormus ve doğumdan sonra şeker hastalığına yakalanıyormus. Haa ailende genetik şeker hastalığı varsa sende olup olmadığı da ortaya çıkıyor. Onu kullandığın için şekerin çıkmıyor yani.
Maras46konya-00 Emine_ay13 bende yaptıracam bir ay sonra inşallah tatlı şeyler pek yemiyom inşallah cıkmas