Papatyam17 Kizlar bugün 20 haftalık olduk şükürler olsun..ama hala tam olarak bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum ultrasonda gayet hareketli oluyor ama olsun bu haftalarda hissedilmemesi normalmiş var mı benim gibi 20 haftalık olan
ilknur_00 Papatyam17 evet canım bende öyle bugün 21 haftalık olduk tam ilk defa kahvaltida hareketleri canımı acıttı hissedilebilir dereceye geldi 😅 çok şükür sağlıkla kavusalim hepimiz inşallah ❤️
262223-- Papatyam17 21.22. haftada net hissedersin en geç zaten 23. Te 😂 dürtüğünde tepki veriyor artık biz 25+0 olduk çok şükür 1.2 haftaya hissedersiniz veya 2 gün hisseder 1 gün hissetmeseniz ara ara yada aykata olduğunuz zaman hareket ediyordur onu hissedemesiniz 😂bebekler keyfine göre takılıyor çikolata yiyin vişne suyu için sol tarafınıza uzanın farkı göreceksiniz zaten
Agg0207 Papatyam17 ilk hamilelikte geç hissediliyor 21. Haftada hissetmiştim ben ilk kızımı şimdi ikinci hamileliğim 14. Haftada hissettim ama her gün değil tabi çok küçükler daha
Minik-anne06 Bugun bizde 22 haftalık olduk vee dün uyumadan eşimde severken ilk defa tekmesini hissetti🥰🤗afacan bana tepki verdi dedi evet seni hissediyor dedim cok guzel bir duygu Allah herkese nasip etsin insallah 🙏🙏
nilufer-klc Papatyam17 normeldir bence ya ben 23 -0 oldum bugün ve kızımın hareketleri hiç hissetmiyorum😏
Sinan35eda Papatyam17 bizde 20+2 olduk yarın doktora gideceğim inşallah herşey yolunda gider bende coook nadir arada bı hiseder gibi oluyorum ama ondan sonra sanki hamile değilmişim gibi hissediyorum bazen bişi ooldudami hisetmiyorum diyorum ama inşallah bı sorun. Yoktur detaylı için gidicem bakalım ❤️ sağ salim alalım inşallah kucagimiza
Ozge111 Papatyam17 22+1 olduk akşam yatarken ve sabahları çok oluyor oda az baloncuk patlaması gibi hatta kuvvetli olursa dışardan da görünüyor ama hergün olan bişey değil artık insan hareket hissetmeyince strese giriyor 🤣