crazymommy gudmorningbeya Geçen gittiğimde alttan muayene etti hiçbişey yok dedi ne rahimde ne kesede bende şaşkınım neden oluyor bu. Çok değil 1-2 damla ama sonuçta oluyor yani demekki bir sorun var doktor bile bulamadı
crazymommy Melekler12 13 haftalığım buzamana kadar hiç böyle bişey yaşamamıştım 1 haftadır 2 kez yaşadım tamam kanama gibi değil 1-2 damla akıntıyla pembe leke geliyor ama neden yani 🥺
crazymommy neanladinyurdagul Tamamdır sağolun ben 13. haftamdayım buzamana kadar böyle bişey yaşamadığım için hiç kullanmadım ama bundan sonra kullanacağım ❤️
Melekler12 crazymommy progestan ilacını düzenli al canm ayaklarının altına 2 yastık koy uzan iş yapma canm geçmiş olsun ❤️
gudmorningbeya crazymommy wcye çıkmakta zorlanıyorum ondan sonra oldu deyince Aklıma direk hemoroid geldi açıkçası bebekte kanama alanı olsa görürlerdi ben de mesela gördü az bir kanama alanı verdi bende Progestan kullanıyorum
crazymommy gudmorningbeya Bende az önce gittim doktora hiçbişey yok dedi kanama alanı falanda yokmuş. Neden oluyor anlamıyorum 2 dir oluyor
EmineTlc crazymommy geçmiş olsun ben de lekelenme şikayetiyle gittiğimde kanama alanı yoktu doktorum rahim ağzında yaram olup olmadığını sordu. Size bunu sordu mu mesela?
crazymommy EmineTlc Sormadı. Ama 1 hafta önce yine olmuştu acile gitmiştim orda vajinal baktılar kesede de rahim ağzındada kanama yok dedi doktor. Ama neden oluyor bu bilmiyorum. Siz kaç haftalıksınız ?