_aksel Benim hamilelik testim negatif çıkıyor ama belirtilerim var psikolojik olarak mı yoksa gerçektenHamilemiyim anlamadım
Sibelsibos _aksel valla 2 3 gün öncesine kadar belirtileri acayip yoğun yaşadım şimdi ise hepsi uctu gitti belirtilerin 6 gün var adete hayırlısı 😊
Elif__oztrk _aksel gecikmeniz varsa kan testi yaptırın betanın yükselmesi kişiden kişiye değişiyor kaset testlerde çıkmayabilir bu durumda 💞☘️ inşallah hayırlı haberlerini alırız 😘
Zeyna27 Sibelsibos sıfır hamilelik belirtisi olmuştu kızımda hatta aha oldum aha olacam adet diyordum toplamda 3 gün geçince gittim test yaptım pozitifti kızım 11 aylık şuan
Sibelsibos Zeyna27 haklısın canım işte umut olunca çok isteyince her şeyi belirti mi diyosun belirti yaşamayınca yok diyorsun böyle bir algı oluşmuş bizlerde şöyle bi bırakabilsem akışına keşke 🤷🙏🙏🙏
Sibelsibos Zeyna27 rbbim sağlıklı sıhatli güzek kader gelecek le büyütmeyi nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲🤲🤲
Zeyna27 Sibelsibos amin inşallah isteyen herkese nasip etsin belirti yok aman hamile değilim demeyin hiç beklenmedik anda geliyor sıfır belirti İle
_aksel Ben ve eşim çok istiyoruz günüme daha var ama ben daha yeni evliyim 1 aydır evliyim be imkansız gibi geliyor bana çok istiyorum inşallah nasip olur
_aksel 9hatta bugünle 10 gündür benim karnımda ağrı mide bulantısı baş dönmesi ayaklarımda titreme var bundan sebeb düşünüyorum ben