KlncA Morebebek bazen eksik bazen fazla uymaya çalışıyorum sen de kendini sıkmadan bir dene inşallah bebişin de sen de sağlıkla bu süreci tamamlarsınız 😘😘
Nesli2255 Morebebek bence fazla deil gayet normal ben 5 ayda 9 aldım 13 kiloya kadar normal diyor zaten doktorlar
Morebebek Nesli2255 doktorumda birşey söylemedi gerçi kilo konusunda sadece tuzlu yiyorsan azalt dedi.
sevil87 Morebebek evet olmadı 57 kg hamile kaldım ,zayıflarım diye umut ediyorudum Tabi kusanların ne çektiğini duyunca şanlıyım bebekle, biz de sağlıklı olalım zayıflarız
Esomami Morebebek bunye meselesi cnm ben suan 31.5 haftalikiz 76 ile kaldim hamile suan 93 um dogsunda saglikli kilo onemli degil veririm 😊
Morebebek sevil87 ne güzel çünkü bulantılar çok zor oluyor ben mahvolmuştum şükür şimdi iyiyim o günleri atlattım. İnşallah canım sağlıkla alalım kucağımıza bebişleri.
Reyyan1310 Morebebek ben dikkat etmeye başladım akşamları ekmek yemiyorum tuzuda olabildiğince azalttım buğday ekmeği yiyorum gereksiz olacak şeylerden kısmaya bakıyorum birde düzenli yürüyüşe çıkarsam daha iyi olur inşaAllah ☺️ Bel ağrım fazla benim
Morebebek Reyyan1310 dediklerini bende uygularsam çok iyi olur bugün yürüyüşe başladım ben 30 dk yürüyorum. Kaç hafta sizin?
Dimple23 Morebebek bende kullanıyorum vitamin doktorun dediğine göre kilo yapmaz ama iştah açabilir benimde iştahım yerinde sağolsun o yüzden günaşırı içiyorum
Morebebek Dimple23 anladım ben içtiğimden beri kilo almaya başladım acaba iştah mı açtı kendime göre çok fazla yemiyorum ama bilemiyorum tabi
Simgeoncuozer Morebebek ben ilk 6 ay 2 kilo aldim suan 29 haftaligim ve 8 kilodayim😖😖😖 doktor acilen durdur kendini yoksa tansiyon problemi yasayabilirsin dedi istahim cok acik
Serapyazici Sinem03 karni burnunda derler ya benim karnim oyle yoktu ama hakkat bebek burnumda büyüdü sanki insaAllah simdiki gebeligimde sismez 😐
Serapyazici Morebebek ben ilk gebelikte yaptrmadim.doktorumda sicak bakmiyordu ama smdiki istiyor yaptrsammi bilemedim
Ssa Morebebek baktirmadim ne yalan soyleyim ama yemegi biraz fazla abartıyorum galiba ama baktirmakta fayda var tabiki